Πανλευκάδιος – Αμβρακικός Βόνιτσας 1-3

Την ήττα γνώρισε ο Πανλευκάδιος στο εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στον  Αμβρακικό Βόνιτσας στο γήπεδο των Σφακιωτών για την 20η αγωνιστική της Α΄ ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας. Οι παίχτες του Κατηφόρη δυσκολεύτηκαν και στα δυο ημίχρονα, και παρότι κατάφεραν να ισοφαρίσουν το ματς με το πέναλτι του Ορφανού δεν μπόρεσαν να το ανατρέψουν  και να πάρουν θετικό αποτέλεσμα.




Η ομάδα του Γιώργου Κατηφόρη ισοφάρισε στο 14΄ με πέναλτι που εκτέλεσε ο Ορφανός.

Στο 34΄ ο Γεωργαλής με κεφαλιά έκανε το 1-2 για τους φιλοξενούμενους και στο 43΄ ο Μπεκιάρης με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 1-3.

Διαιτητής: Χουλιάρας

Βοηθοί: Νάστος-Λάζαρης

Πανλευκάδιος (Γιώργος Κατηφόρης): Σπυράκος, Κοκόλης Χ.Σ. (75΄ Θεοχάρης), Τουργέλης (61΄ Τζόλος), Τσιάβος (61΄ Καλογεράκης), Κουμπής, Φλούδας, Κοκόλης Χ.Ζ., Καλογέρης (46΄ Μπόμπορης), Κατωπόδης, Ορφανός, Κούτσικος.

Αμβρακικός Βόνιτσας (Τάκης Κονιδάρης): Τρανουλίδης, Καρασαββίδης, Γεωργαλής, Νταλιάρδας, Ιωάννου, Λιότσος (64΄ Χριστοδούλου), Χότζας (89΄ Πατρίκιος), Ντόντης, Μπεκιάρης, Λίτος (56΄ Χαϊδάκης), Πόποτας (90΄ Τσώλης).

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ανακοίνωση του Ερμή Καναλίου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ο Ερμής Καναλιού θέλει να συγχαρεί την ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας και τον Πρόεδρο ΚΆρτσακλα Θωμά για την άριστη διοργάνωση του πρωταθλήματος!!!Επίσης πολλά συγχαρητήρια για την