Αχέρων Καναλακίου – Τηλυκράτης 0-0

Χωρίς σκορ ολοκληρώθηκε το τοπικό ντέρμπι στο Καναλάκι, ανάμεσα στον Αχέρων και στον Τηλυκράτη με την αναμέτρηση της 18ης αγωνιστικής να μην διεκδικεί ιδιαίτερες δάφνες όσο αναφορά την ποιότητά του.




Χαρακτηριστικό είναι ότι στο πρώτο ημίχρονο δεν είχαμε ούτε μια ουσιαστική ευκαιρία και από τις δύο πλευρές, ενώ οι δγηπεδούχοι είχαν δύο καλές στιγμές με το Κανεφ σε τετ α τετ στο 57΄ που απέκρουσε ο Καλατζής και στο 90΄, αλλά πάλι ο γκολκίπερ του Τηλυκράτη κράτησε το “μηδεν”. Αντίθετα μια καλή στιγμή για τους “κυανέρυθρους” με σουτ του Περιστέρη στο 67΄.

Διαιτητής: Γιούργας(Κέρκυρας) – Βοηθοί: Παπαδημητρίου, Σερίφης(Κέρκυρας)

Αχέρων Καναλακίου(Μαγκάκης): Βαρελής, Φράγκος, Πάνος, Κωνσταντίνου(68΄ Πότσης), Μελιγγίτης, Κόλλινς, Ζδράβος, Γούλας(68΄ Μπλέτσας), Μουζακίτης(55΄ Κυριάκης), Καψάσκης(79΄ Βασιλειάδης), Κάνεφ

Τηλυκράτης(Στεφανίδης): Καλαντζής, Τσελάι, Μπαλωμένος, Ρούσσης, Χούσινετς, Τόσκα, Νάκας(79΄ Καταγής Σπ.), Ερέκι(84΄ Πετράκος), Κολοβός, Περιστέρης, Νικολάου(58΄ Φράγκος)

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Α΄ ΕΠΣ Π-Λ| Παρελθόν ο Πετσίνης από τον Απόλλων Πάργας

Η διοίκηση του Απόλλωνα Πάργας ανακοίνωσε την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Γιώργο Πετσίνη. Αναλυτικά: Ο Απόλλων Πάργας ανακοινώνει την κοινή συναινέσει