Τηλυκράτης – Θιναλιακός 1-1 (vds)

Ισόπαλος με σκορ 1-1 αναδείχθηκε ο Τηλυκράτης στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Θιναλιακό, ένα αποτέλεσμα που διαμορφώθηκε από το πρώτο ημίχρονο της συνάντησης. Η ομάδα του Τηλυκράτη, έχασε αρκετές ευκαιρίες για να πάρει τους τρεις βαθμούς, όμως δεν κατάφερε να σκοράρει ένα δεύτερο τέρμα.



Οι γηπεδούχοι και γκολ από τα αποδυτήρια, στο 1΄ με τον Κολοβό, πήραν κεφάλι στην αναμέτρηση, όμως λίγο αργότερα ο Λούβρος έκανε το 1-1 για τους φιλοξενούμενους στο 33΄. Ένα αποτέλεσμα που έμεινε μέχρι το τέλος, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται γκολ και βαθμούς.

ΑΟΝ ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ 2014(Στεφανίδης Μάρκος): Καλαντζής, Ντόβας, Καταγής Σπ.(65΄ Μπαλωμένος), Ρούσσης, Χούσινετς, Γεωργίου(76΄ Φράγκος), Νάκας(38΄ Περιστέρης), Ερέκι(82΄ Καταγής Γ.), Τσόφλιος, Πετράκος, Κολοβός

ΘΙΝΑΛΙΑΚΟΣ(Κορομπόκης Παναγιώτης):  Βορύλλας, Κροκίδης, Μοτσοβίγια, Πουλημένος, Χατζηδημητρίου, Μπαρδι, Λούβρος(84΄ Στεργίου), Αγόρας(87΄ Παπαρούνας), Μπάρντι, Μουζακίτης, Αρμένης(80΄ Κούδας)

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Δελτίο Τύπου ΑΓΑ Εύαθλος Λευκάδας-Νυδριού(Photos)

ο ΔΣ του σωματείου συγχαίρει τον Διεθνή Εκπαιδευτή Ταεκβοντο Καββαδία Ευστάθιο για ακόμα  ένα πτυχίο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού αυτήν την φορά στο ΚΙΚ ΜΠΟΞ. 

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Σε Πασχαλινό τουρνουά βόλεϊ στη Πρέβεζα οι U-16 & U-18 των Ελπίδων

Συνεχίζονται οι δραστηριότητες του ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ Γ Σ ΠΡΕΒΕΖΑΣ με τη διοργάνωση τουρνουά ακαδημιών αλλά και φιλικών αγώνων των αναπτυξιακών τμημάτων. Τη Κυριακή των Βαΐων 28/4/24