ΠΑΣ Πρέβεζας: Πενταπλό μεταγραφικό χτύπημα!

Με 5 νέα πρόσωπα στην σύνθεση της θα συνεχίσει στον 2ο γύρο του πρωταθλήματος του 4ου Ομίλου της Γ Εθνικής η ομάδα μας.




Το Δ.Σ του ΠΑΣ Πρέβεζα ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τους Γεώργιο Καρακούτη, Αλέξανδρο Βασάρα, Κουτσουμπέλα Ιωάννη, Γιώργο Ντοματά και Δημήτρη Κωτσοβό.

Η γνωριμία με τους ποδοσφαιριστές:

Καρακούτης Γεώργιος | Ο 22χρονος επιθετικός  έχει φορέσει τη φανέλα του Πανσερραϊκού, του Απόλλωνα Παραλιμνίου, του Ηρακλή και του Εδεσσαϊκού. Επί τρία χρόνια (2013-2015) φόρεσε και το εθνόσημο έχοντας συμμετοχές στην Εθνική Παίδων και Νέων.

Βασάρας Αλέξανδρος | Ο 21χρονος επιθετικός έχει αγωνιστεί στα τμήματα υποδομής της Βέροιας και της Παναχαϊκής, ενώ έχει φορέσει επίσης τη φανέλα του Διαγόρα Βραχναίικων και του Απόλλωνα Παραλιμνίου.

Κουτσουμπέλας Ιωάννης | Ο 19χρονος που αγωνίζεται σαν δεξί-αριστερό μπακ έχει περάσει από τα τμήματα υποδομής της ΠΑΣ Ελλάς Βέλου, από τον Α.Ο Ζευγολατιού, τον Αήττητο Σπάτων, τον Ατρόμητο και την ΠΑΕ Αιγάλεω.

Ντοματάς Γεώργιος | Ο 18χρονος σέντερ-φορ έχει αγωνιστεί στα τμήματα υποδομών του Παναθηναϊκού και του ΠΑΣ Γιάννινα και έχει φορέσει τη φανέλα της Α.Ε Πρέβεζας.

Κωτσοβός Δημήτρης | Ο 21χρονος κεντρικός μέσος έχει αγωνιστεί σε Απόλλωνα Μακρυχωρίου, Παναργειακό, Διάνα Ηλιούπολης, Αγίους Αναργύρους, Ιλυσιακό, ΑΟ Γλυφάδας και Πανιώνιο U17.

Share This Post

Δείτε περισσότερα...