Γιώργος Κατηφόρης: Η ομάδα που θα δείξει σταθερότητα στην απόδοση της θα έχει το πρώτο λόγο για να πετύχει το στόχο της

Το πρωτάθλημα στην Α΄ κατηγορία της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας το Σάββατο (4/1) θα μπει πλέον στο β΄ μισό του.



Το sportime24.gr ζήτησε την γνώμη των προπονητών για την εικόνα του α΄ γύρου, αλλά και τον ανταγωνισμό που υπάρχει σε αυτό.

Ο προπονητής του Πανλευκάδιου κ. Γιώργος Κατηφόρης μίλησε στο sportime24.gr για τα όσα συνέβησαν στον πρώτο γύρο, τα πλέι οφ και τα πλέι άουτ, αλλά και για το κατά πόσο οι έδρες έχουν παίξει μέχρι τώρα καθοριστικό ρόλο.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Γιώργος Κατηφόρης:

Για τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος και τον ανταγωνισμό που υπάρχει

Γιώργος Κατηφόρης: Φαίνεται στο πρωτάθλημα αυτή τη χρόνια, στο πρώτο γύρο, υπάρχει έντονος συναγωνισμός κι αυτό φαίνεται από τα αποτελέσματα μεταξύ των ομάδων στη κορυφή της βαθμολογίας αλλά και γενικά .Τα περισσότερα παιχνίδια είναι αμφίρροπα.

Για τις διαφορές μεταξύ των ομάδων στην βαθμολογία

Γιώργος Κατηφόρης: Οι πέντε πρώτες ομάδες τις βαθμολογίας είναι πολύ κοντά μεταξύ τους και η σειρά κατάταξης συνεχώς αλλάζει από αγωνιστική σε αγωνιστική κι αυτό κάνει πολύ ενδιαφέρον  το πρωτάθλημα έως τώρα.

Για το εάν είναι θετικό ή αρνητικό που η Α΄ κατηγορία έχει λίγες αγωνιστικές

Γιώργος Κατηφόρης: Για τις λιγότερες ομάδες που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα έχει και θετικό αλλά και αρνητικό πρόσημο. Από τη μια κάνει το πρωτάθλημα περισσότερο ανταγωνιστικό από την άλλη δείχνει και τη συνεχή απαξίωση του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και την έλλειψη οράματος για αυτό.

Για το εάν μπορεί το πρωτάθλημα να είναι το ίδιο ανταγωνιστικό και στον β΄ γύρο

Γιώργος Κατηφόρης: Νομίζω και στο δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος θα ύπαρξη συναγωνισμός και θα είναι δύσκολο μια ομάδα να ξεχωρίσει. Βέβαια θα παίξει ρόλο και η ενίσχυση  που θα έχουν οι ομάδες τη τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.

Για την ύπαρξη πλέι οφ και πλέι άουτ αν είναι θετικό ή αρνητικό

Γιώργος Κατηφόρης: Τα πλέι οφ και τα πλέι άουτ τα τελευταία χρόνια έχουν δώσει περισσότερο ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα και αποδείχτηκε επιτυχημένη επιλογή από την διοργανώτρια.

Για το κατά πόσο οι έδρες έχουν παίξει μέχρι τώρα καθοριστικό ρόλο

Γιώργος Κατηφόρης: Οι έδρες έπαιξαν και θα παίξουν ρόλο στη τελική έκβαση του πρωταθλήματος, όμως νομίζω η ομάδα που θα δείξει σταθερότητα στην απόδοση της και στα αλλά παιχνίδια θα έχει το πρώτο λόγο για να πετύχει το στόχο της. Εύχομαι να έχουμε μια νέα ποδοσφαιρική χρόνια , με υγεία ,καλό ποδόσφαιρο ,αθλητικό πολιτισμό και να έχουμε τον ίδιο συναγωνισμό στο δεύτερο γύρο.

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Α΄ ΕΠΣ Π-Λ| Παρελθόν ο Πετσίνης από τον Απόλλων Πάργας

Η διοίκηση του Απόλλωνα Πάργας ανακοίνωσε την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Γιώργο Πετσίνη. Αναλυτικά: Ο Απόλλων Πάργας ανακοινώνει την κοινή συναινέσει