ΝΙΚΗ ΛΕΥΚΑΔΑΣ – ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ 78-73

Δύσκολη νίκη 78-73 για τα κορίτσια του Νίκου Δουβίτσα, απέναντι στον ουραγό και ήδη υποβιβασμένο Άρη Πετρούπολης, με το κέρδος των γηπεδούχων να είναι και η συμμετοχή των νεαρών κοριτσιών στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού.

Για δύο δεκάλεπτα, οι φιλοξενούμενοι δεν άφηναν την ομάδα της Λευκάδας να ξεφύγει, καθώς έβρισκε λύσεις τόσο στην επίθεση, όσο και στην άμυνα και μάλιστα δεν ήταν λίγες οι φορές που είχαν το προβάδισμα στο παιχνίδι.

Στα μέσα της 3ης περιόδου η άμυνα της Νίκη έσφιξε, ενώ στην επίθεση μπήκαν τα μακρινά σουτ και έτσι η διαφορά έφτασε και στους 20 πόντους, ενώ η διαφορά μειώθηκε μόνο όταν στο παρκέ υπήρχαν 4 αθλήτριες 16 ετών, συν τη Φανή Αργυρού.

Δεκάλεπτα: 22-21, 36-36, 62-45, 78-73
Διαιτητές: Κωνσταντινίδου, Κουτσοδήμος
ΝΙΚΗ ΛΕΥΚΑΔΑΣ (Δουβίτσας): Χαιριστανίδου 18, Αργυρού 4, Καμπουράκη 17 (2), Διακουμάκου, Λογοθέτη, Κρητικού 3 (1), Ψυχογιού 6 (2), Ισκίογλου 6, Γλαυκή, Τζιλ 1, Κρουκ 23 (5), Μεταξά.
ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ (Κάββουρας): Μακρυνίκα 19, Φάσουρα 2, Μαρίνη 18, Βουκελάτου, Τζίμη, Χρονοπούλου 4, Πετυχάκη 14, Τσέρου 12 (2), Τσουμάνη.

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΕΠΣ Π-Λ| Κύπελλο: Ολοκληρώθηκε η συνέντευξη τύπου του τελικού κυπέλλου(Photos)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της Ένωσης, η προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου, με κύριο και μοναδικό θέμα της το τελικό Κυπέλλου της ΕΠΣ Πρέβεζας/Λευκάδας, που θα πραγματοποιηθεί