Πανλευκάδιος: Ηττήθηκαν τα κορίτσια εντός με 3-1, από Κεραυνό Θεπσρωτικού

Την ήττα γνώρισαν τα κορίτσια του Πανλευκάδιου εντός έδρας από τον Κεραυνό Θεσπρωτικού με σκορ 1-3, παρότι προηγήθηκαν στο σκορ, οι φιλοξενούμενες που έχουν το απόλυτο μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα, ισοφάρισαν γρήγορα και πήραν τη νίκη στο δεύτερο μέρος.



Ότι ήταν δύσκολο το παιχνίδι το γνώριζαν εξ΄ αρχής οι κοπέλες των Μεσσήνη-Πολίτη, όμως τα έδωσαν όλα και πάλεψαν μέχρι τέλους για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Μάλιστα στο 35 πήραν το προβάδισμα στο σκορ με την Γκίνη, με ωραίο πλασέ, όμως οι φιλοξενούμενες ισοφάρισαν στην αμέσως επόμενη φάση και έτσι η χαρά των γηπεδούχων δεν κράτησε σχεδόν καθόλου.

Με την έναρξη της επανάληψης, ο Κεραυνός Θεπσρωτικού, με την Γράβου έκανε το 1-2 με ένα ξερό ευθύβολο σουτ, για να έρθει η Κατσάνου λίγο αργότερα με ένα ωραίο σε δημιουργία και εκτέλεση σουτ, να γράψει το τελικό 1-3. Κορυφαία, των γηπεδούχων, η Δουβίτσα, που με τις αποκρούσεις της κρατούσε την ομάδα της μέσα στο παιχνίδι.

 

Πανλευκάδιος(Μεσσήνης-Πολίτη): Δουβίτσα, Χήντα, Μεσσήνη, Γαβρίλη-Κολυβά, Κονιδάρη, Μανωλίτση, Πολίτη, Αραβανή, Κονδυλάτου, Αρματά, Γκίνη. Στον πάγκο οι Καλαματιανού, Μπουκουβάλα, Χαλικιά, Ψαρρού και Κατηφόρη

Κεραυνός Θεσπρωτικού: Υφαντή, Παπασπύρου, Τασούλα, Κωλέτση, Καραγιάννη, Σιαμάντα, Φίντζου, Αδάμ, Κατσάνου, Γράβου, Παππά.

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ανακοίνωση του Ερμή Καναλίου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ο Ερμής Καναλιού θέλει να συγχαρεί την ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας και τον Πρόεδρο ΚΆρτσακλα Θωμά για την άριστη διοργάνωση του πρωταθλήματος!!!Επίσης πολλά συγχαρητήρια για την