Νίκη Λευκάδας: Ήττα από Εσπερίδες (83-76) – Δηλώσεις Δουβίτσα

Παρά τον πλουραλισμό στην επίθεση και το αρκετά καλό ποσοστό ευστοχίας, η Νίκη Λευκάδας ηττήθηκε στην Καλλιθέα από τις Εσπερίδες με σκορ 83-76.




Η ομάδα μας δεν μπόρεσε να βρει το αντίδοτο στο ”δολοφονικό” σουτ της Κεχαγιά (5/7 τρίποντα) και τις εξαιρετικές δημιουργίες της Ακλ (15 ασίστ) και έτσι υπέστη μια ήττα που θα μπορούσε να αποφύγει. Παρόλα αυτά τα κορίτσια επέστρεψαν από το -19 και παραλίγο να κάνουν την μεγάλη ανατροπή στα τελευταία λεπτά.

Δεκάλεπτα: 18-20, 38-37, 70-52, 83-76
Εσπερίδες (Σκληρός): Γκιλ 8, Εμμανουηλίδου, Δανούση 3(1), Λουκάτου 9(1), Κεχαγιά 24(5), Ακλ 20(2), Παπαμαρκάκη, Μπενέκη 2, Μέιζ 17
Νίκη Λευκάδας (Δουβίτσας): Ντάνιελ 13(3), Πανούση 13(3), Πολυμένη 10(2), Παπαμιχαήλ 4, Μαρούντα, Μπεσάρντ 17(2), Τσέσλεκ 19.

Ο προπονητής μας Νίκος Δουβίτσας στάθηκε στην μεγάλη ευκαιρία που χάθηκε να φύγει η ομάδα μας με το διπλό από την Καλλιθέα: «Η σημερινή ήττα μας βάζει σε τροχιά πλέι-άουτ. Αν δεν μπορούμε να κερδίσουμε με δέκα εύστοχα τρίποντα και 9/9 αιφνιδιασμούς και μάλιστα χωρίς ο αντίπαλος να έχει την Πατεράκη και την Γκιλ μετά το πρώτο δεκάλεπτο, τότε έχουμε σοβαρό πρόβλημα. Η αλήθεια είναι ότι παίξαμε καλύτερα στην επίθεση, απλώς ήμασταν τραγικοί στην άμυνα ένας εναντίον ενός. Δεν απογοητεύομαι. Ήξερα και ξέρω την κατάσταση. Εύχομαι καλή συνέχεια στις Εσπερίδες»

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Α΄ ΕΠΣ Π-Λ| Παρελθόν ο Πετσίνης από τον Απόλλων Πάργας

Η διοίκηση του Απόλλωνα Πάργας ανακοίνωσε την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Γιώργο Πετσίνη. Αναλυτικά: Ο Απόλλων Πάργας ανακοινώνει την κοινή συναινέσει