Τηλυκράτης – Μακεδονικός Φούφα 3-1

Δυναμική νίκη για τον Τηλυκράτη στην σημερινή αναμέτρηση επί του Μακεδονικού Φούφα για την 13η αγωνιστική. Οι γηπεδούχοι με δυο προσωπικά γκολ του Τσόφλιο και του Ντόβα στις καθυστερήσεις εξασφάλισαν τους τρεις πολύτιμους βαθμούς. Αν και σε κάκιστες συνθήκες του γηπέδου οι παίχτες του Μάρκου Στεφανίδη κατάφεραν να πάρουν την νίκη και τα χειροκροτήματα των υποστηρικτών από την κερκίδα.




Στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι απείλησαν τον αντίπαλο με τον Περιστέρι στο 8ο λεπτό χωρίς όμως να αλλάξει κάτι στο σκορ. Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν με το σουτ του Μαυροματίδη στο 16ο λεπτό.

Στο 32′ ο Τσόφλιος με ατομική προσπάθεια βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση δοκιμάζοντας δυνατό σουτ που πέρασε ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Πέντε λεπτά αργότερα ο Μπελεβώνης έσωσε από τα χειρότερα την ομάδα του βγάζοντας την μπάλα σε κόρνερ κόβοντας την φάση του Φωτιάδη.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για τους γηπεδούχους καθώς προηγήθηκαν με το κοντινό πλάσε του Τσοφλιου στο 46′. Η συνέχεια ήταν απόλαυση για τους φιλάθλους καθώς είδαν ένα διαφορετικό ημίχρονο  από το πρώτο, αφού και οι δυο ομάδες είχαν αρκετές ευκαιρίες για να σκοράρουν. Έντονες διαμαρτυρίες από τους φιλοξενούμενους είχαμε στο 58ο λεπτό όταν ο Διαιτητής ακύρωσε το γκολ του Φωτιάδη έπειτα από ένδειξη του βοηθού για offside και που  στη συνεχεία ο Μπούμπας το έδωσε για φάουλ.

Στο 77ο λεπτό ο Τσόφλιος με όμορφη ατομική προσπάθεια πέρασε όλη την αντίπαλη άμυνα και σημείωσε  το δεύτερο προσωπικό του γκολ σφραγίζοντας την νίκη για τους γηπεδούχους.

Το τρίτο γκολ για την Λευκαδίτικη ομάδα το πέτυχε ο Ντόβας στο 96΄που είχε περάσει ως αλλαγή νωρίτερα.  Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν με τον  Μπακάλη στο 98΄ και  το παιχνίδι έληξε με τελικό σκορ 3-1 υπέρ του Τηλυκράτη.

MVP του αγώνα: Γιώργος Τσόφλιος

Διαιτητής: Μπούμπας Κ.

Βοηθοί:Τσάντας – Σπυρογιώτης

Τηλυκράτης (Μάρκος Στεφανίδης): Καλατζλης, Μπελεβώνης,  Καταγής Σ., Θώδης, Κολοβός, Τόσκα(85΄Μπαλί), Νάκας (66΄Ντόβας), Περιστέρης, Τσόφλιος(90+ Χριστογιάννης), Φράγκος(73΄Καταγής Γ.), Μαστραντωνάκης

Μακεδονικός Φούφα(Τέλης Τούνας): Μπιντζής Ι., Σιδηρόπουλος, Χαραλαμπίδης(98΄απεβλήθη), Μπακάλης, Τζουβάρας, Φωτιάδης, Μπιντζής Ν.(75′ Καλπακίδης), Καραφουλίδης(82΄Τουλουμενίδης), Χαιτας, Τοπάλης, Μαυροματίδης

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ανακοίνωση του Ερμή Καναλίου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ο Ερμής Καναλιού θέλει να συγχαρεί την ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας και τον Πρόεδρο ΚΆρτσακλα Θωμά για την άριστη διοργάνωση του πρωταθλήματος!!!Επίσης πολλά συγχαρητήρια για την