Νίκη Λευκάδας: Με Εσπερίδες στην Καλλιθέα(15/12-12:30) – Αλλαγή ξένης – Για τελικό μίλησε ο Δουβίτσας

Στην Καλλιθέα με αντίπαλο τις Εσπερίδες δοκιμάζεται το γυναικείο τμήμα της Νίκης Λευκάδας, στον αγώνα που ανοίγει το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 (Κυριακή 15/12 ώρα 12:30).




Με τον αγώνα αυτόν ξεκινάει ένας κύκλος αναμετρήσεων με τις ομάδες που θα διεκδικήσουν την αποφυγή των πλέι-άουτ και στόχος της ομάδας μας είναι να επανέλθει στις νίκες κόντρα στον ιστορικό Σύλλογο της Καλλιθέας, ο οποίος έχει έναν παραπάνω βαθμό στην κατάταξη της κατηγορίας μετά από οκτώ αγωνιστικές.

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί σε απευθείας ραδιοφωνική μετάδοση από τον Prisma 91,6 (prismaradio.gr), ενώ μπορείτε να δείτε την εξέλιξη όλων των αγώνων σε live-scoring/stats ΕΔΩ! Καλούμε τους συντοπίτες μας στην Αθήνα να έρθουν στο Κλειστό Γυμναστήριο του Εσπέρου (Μίλωνος και Χαριλάου Τρικούπη, Καλλιθέα) να στηρίξουν την ομάδα μας.

ΕΝΑΡΞΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ CHERISE DANIEL

Παράλληλα το Σωματείο μας ανακοινώνει την απόκτηση της έμπειρης Αμερικανίδας Σέρις Ντάνιελ η οποία θα αντικαταστήσει την Ντόροθι Αντομάκο. Η 31χρονη γκαρντ με ύψος 1.80 τη φετινή σεζόν ξεκίνησε στο πρωτάθλημα Ουγγαρίας με την Ατομερομού, ενώ είχε αγωνιστεί ξανά στη χώρα μας τη σεζόν 2015-16 με τη φανέλα του Αθηναϊκού (10,9π & 35,6% στα τρίποντα).

ΔΟΥΒΙΤΣΑΣ: ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ”ΤΕΛΙΚΟΣ”

Από την πλευρά του ο προπονητής μας Νίκος Δουβίτσας δήλωσε στο nikilefkadaswbc.gr: «Την Κυριακή αντιμετωπίζουμε μια ομάδα που έχει γράψει ιστορία στο γυναικείο μπάσκετ. Η ομάδα των Εσπερίδων διαθέτει μια από τις καλύτερες Ελληνίδες σκόρερ (σ.σ. Κεχαγιά), τρεις Αμερικανίδες και ακόμη τρεις Ελληνίδες που έχουν μεγάλη εμπειρία στην κατηγορία. Το παιχνίδι για εμάς θα είναι ένας τελικός, που αν το βγάλουμε μέσα στο γήπεδο θα έχουμε τύχη. Αν όχι, θα έχουμε πρόβλημα. Η αλλαγή της ξένης σίγουρα περιμένουμε να μας αλλάξει κάποια πράγματα και να μας δώσει ώθηση για την συνέχεια του πρωταθλήματος. Σε κάθε περίπτωση είναι πολύ νωρίς για να μιλάμε για το ποιες ομάδες θα πάνε πλέι-άουτ και ποιες όχι»

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΡΘΡΑ

Ζητάει προσωπικό το Monato στο Κάθισμα(pics)

Άτομα για να στελεχωθεί το προσωπικό της καλοκαιρινής σεζόν, σε ένα ευχάριστο και ιδανικό περιβάλλον, ζητάει η επιχείρηση του ΜΟΝΑΤΟ στο ΚΑΘΙΣΜΑ. Οι ειδικότητες που