Πανλευκάδιος – Οδυσσέας Νυδριού 3-2

Την νίκη και τους τρεις βαθμούς που τόσο πολύ ήθελε για να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα πήρε ο Πανλευκάδιος στο εξ αναβολής τοπικό ντέρμπι της 11η αγωνιστικής απέναντι στον Οδυσσέα Νυδριού με σκορ 3-2.




Σε ένα κάκιστο αγωνιστικό χώρο που δυσκόλευε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών, οι γηπεδούχοι επικράτησαν με σκόρερ τους Κούτσικο, Τουργέλη και Μπόμπορη, ενώ από την πλευρά των ηττημένων σκόραραν οι Ζάτσε και Χατζής

Στο πρώτο μέρος της αναμέτρησης μπορεί οι φιλοξενούμενοι να είχαν τις φάσεις με δυο δοκάρια, στο 16ο λεπτό με τον Ζάτσε και λίγο αργότερα με τον Χατζή αλλά οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που είχαν την ουσία και με σκόρερ τον Κούτσικο στο 42ο λεπτό ύστερα από ασίστ του Κοκόλη έγινε το 1-0, γκολ που χώριζε τις δυο ομάδες στην ανάπαυλα.

Στην επανάληψη το παιχνίδι άνοιξε και είχε άγρια ομορφιά με τις δύο ομάδες να ψάχνουν το γκολ και να χάνουν ευκαιρίες. Στο 61′  σε μια φάση που οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν για μη ύπαρξης κάποιας παράβασης, καθώς η φάση συνεχίστηκε και την γύρισε πίσω ο διαιτητής, στην εξέλιξη της οποίας οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 2-0 με κεφαλιά του Τουργέλη από εκτέλεση φάουλ του Κούτσικου.

Στη συνέχεια του παιχνιδιού οι παίχτες του Γιώργου Κατηφόρη σημείωσαν και τρίτο τέρμα το οποίο ακυρώθηκε ως offside σε μια φάση που διαμαρτυρήθηκαν οι γηπεδούχοι ότι δεν υπήρχε καμία παράβαση. Λίγο αργότερα οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα στον διαιτητή για μια ανατροπή του Χατζή στην μεγάλη περιοχή. Ενώ, έφτασαν στη μείωση του σκορ με όμορφο σουτ του Ζάτσε στο 79′ από το όριο της μεγάλης περιοχής ,με αποτέλεσμα να αποκτήσει περισσότερο ενδιαφέρον το τελευταίο δεκάλεπτο.

Στο 85 λεπτό ο συνήθης ύποπτος Νίκος Μπόμπορης που είχε περάσει ως αλλαγή  νωρίτερα στο παιχνίδι ήταν αυτός που έδιωξε το άγχος από το στρατόπεδο των γηπεδούχων καθώς ύστερα από φάση διαρκείας που δημιούργησε ο ίδιος, πήρε το “ριμπάουντ” γράφοντας το 3-1 και σφραγίζοντας ουσιαστικά την νίκη για την ομάδα του. Στο υπόλοιπο του παιχνιδιού οι φιλοξενούμενοι το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν με το γκολ πέναλτι του Χατζή στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων.

Διαιτητής: Τσόγκας Α.

Βοηθοί: Μαυροκεφαλου – Φραγκούλης

MVP του αγώνα : Κούτσικος Δ.

Πανλευκάδιος (Γιώργος Κατηφόρης):Λιάσκος, Τουργέλης(80′ Καλογεράκης), Κατωπόδης, Τσιάβος, Κουμπής, Φλόυδας, Κοκόλης, Μειντάνης, Κονιδάρης(60′ Μπόμπορης), Ορφανός(73΄Κοκόλης Χρ), Κούτσικος(87΄Τερζία)

Οδυσσέας Νυδριού (Χρήστος Βάννας):Σκιαδάς, Γαζής, Μουρεχίδης(80′ Ζουριδάκης), Βουλγαρίδης(70′ Γαζής Γ.), Πολίτης(14′ Θειακός), Βάννας, Φερεντίνος(70΄Βερυκιος), Ρεκατσίνας, Σταυρου, Ζάτσε, Χατζής

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΕΠΣ Π-Λ| Κύπελλο: Ο “έμπειρος” Θρίαμβος…και ο “πρωτάρης” Ερμής

Κανάλι και Λούρος διασταυρώνουν τα…”ξίφη” τους την Κυριακή 21/4 και ώρα 16.30μμ στο Δημοτικό Στάδιο Πρέβεζας “Αθανασία Τσουμελέκα” για το κύπελλο της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας. Και