Εκλογές στο Φίλανδρο!

Σε αρχαιρεσίες καλεί ο ΑΣΛ Φίλανδρος μέλη και μή, την Κυριακή 08/12 από τις 18:00 εως τις 21:00 στο Πνευματικό Κέντρο.
Η ανακοίνωση:

Αγαπητή-έ,

μέλος, φίλη-ε,

στα πλαίσια της καθιερωμένης τριετούς διαδικασίας αρχαιρεσιών του συλλόγου, ο ΑΣΛ Φίλανδρος σας καλεί προκειμένου να ασκήσετε το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι την Κυριακή 08/12/2019 στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Λευκάδας και ώρα 18:00-21:00. Σε περίπτωση μη απαρτίας η εκδήλωση μετατίθεται την Κυριακή 15/12/2019 την ίδια ώρα, στον ίδιο χώρο.

Όσοι επιθυμούν να υποβάλουν υποψηφιότητα μπορούν να το κάνουν στην γραμματεία του συλλόγου καθημερινά 16:00-1900 στο δημοτικό στάδιο Λευκάδας «Γληγόρης Πλάτωνας» μέχρι Τετάρτη 04/12/2019.

Θα προηγηθεί των αρχαιρεσιών η τακτική γενική συνέλευση του συλλόγου.

Παρακαλούνται όλα τα μέλη αλλά και φίλοι του Συλλόγου όπως παραβρεθούν. Η παρουσία σας θα δώσει ιδιαίτερη χαρά αλλά και τιμή στην εκδήλωσή μας.

Μετά Τιμής

Εκ του ΔΣ

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 23146 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Related News

Comments are closed