Πανλευκάδιος – Θρ.Λούρου| Πρόκριση στα πέναλτυ για Λούρο 3-4 πεν.(2-2 καν .αγ. & παράταση)

Την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου πανηγύρισε ο Θρίαμβος Λούρου μέσα στη Λευκάδα εναντίον του Πανλευκάδιου στη διαδικασία των πέναλτυ(3-4), σε ένα παιχνίδι που από το δεύτερο μέρος και μετά ήταν συναρπαστικό όσο αναφορά την εξέλιξη του.




Ο κανονικός αγώνας ήρθε ισόπαλος 2-2 και ότι μας έκρυβε το πρώτο ημίχρονο μας το παρουσίασε η επανάληψη, με γκολ και χαμένες ευκαιρίες εκατέρωθεν  και την πρόκριση να αλλάζει χέρια στη διαδικασία των πέναλτυ, πριν καταλήξει στους φιλοξενούμενους.

Μάλιστα οι παίχτες του Βλάσση Ναστούλη,  βρέθηκαν να προηγούνται 2 φορές με 0-1 στο 57΄ με κεφαλιά του Μήτσιου και 1-2 στο 84΄ με τον ίδιο παίχτη, αλλά οι γηπεδούχοι απάντησαν ισάριθμες φορές με το συνήθη ύποπτο, το Νίκο Μπόμπορη, με κοντινά πλασέ στο 62΄ και στο 90΄ λεπτό.

Στο μισάωρο του έξτρα χρόνο η κούραση των ποδοσφαιριστών από το βαρύ τερέν, δεν επέτρεψε να έχουμε κάτι το αξιόλογο, με αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να λύσουν τις διαφορές στους στα πέναλτυ. Εκεί, αν ο Πανλευκάδιος  αστόχησε στο πρώτο, είχε όμως την ευκαιρία με το Λιάσκο να πάρει την πρόκριση τα πρώτα 5, όμως δεν σημάδεψε σωστά και έτσι στη συνέχεια της διαδικασίας ο Λούρος προκρίθηκε, με τον Κονιδάρη να χάνει το τελυταίο πέναλτυ..

Η εξέλιξη των πέναλτυ:

Δήμας 0-1
Μπόμπορης αστόχησε
Κούσης αστόχησε
Ορφανός 1-1
Γεωργίου  1-2
Κουμπής 2-2
Χαλάστρας αστόχησε
Λιάσκος αστόχησε
Πρέντζας 2-3
Κούτσικος 3-3
Καλέσιος αστόχησε
Κοκκόλης αστόχησε
Ζιάκκας 3-4
Κονιδάρης αστόχησε

 

Διαιτητής: Φραγκούλης Π.

Βοηθοί: Ντόμαρης-Σφονδύλη

Πανλευκάδιος (Γιώργος Κατηφόρης): Λιάσκος, Κοκόλης Χ. (85΄Κονιδάρης), Τουργέλης (63΄Ορφανός), Τσιάβος, Κουμπής, Φλούδας, Κοκόλης, Κατωπόδης, Μπόμπορης, Κούτσικος, Μειντάνης

Θρίαμβος Λούρου (Βλάσης Ναστούλης): Μπακόλας, Κατσιγιάννης, Τουλκερίδης, Δήμας, Τσίρος (55΄Γεωργίου), Πρέντζας, Κούσης (55΄ Ζάκκας), Δήμας Δ., Μαντούσης, Μήτσος(89΄Καλέσιος), Κολιός (72΄Χαλάστρας)

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΡΘΡΑ

Ζητάει προσωπικό το Monato στο Κάθισμα(pics)

Άτομα για να στελεχωθεί το προσωπικό της καλοκαιρινής σεζόν, σε ένα ευχάριστο και ιδανικό περιβάλλον, ζητάει η επιχείρηση του ΜΟΝΑΤΟ στο ΚΑΘΙΣΜΑ. Οι ειδικότητες που