Πανλευκάδιος: Κέρδισαν Κέρκυρα, βαθμούς και εντυπώσεις (video&photos)

Με ολική ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο η γυναικεία ομάδα του Πανλευκάδιου πήρε τη πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, επικρατώντας με σκορ 2-1 και ωραίο ποδόσφαιρο του ΑΟ Κέρκυρας.




Τα κορίτσια των κκ. Μεσσήνη και Πολίτη, παρότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ από το 35΄λεπτό με γκολ της Βασιλειάδη, δεν το έβαλαν κάτω πάλεψαν, έχασαν φάσεις στην επανάληψη ήταν καλύτερες από τις αντίπαλες της που δεν μπήκαν με αξιώσεις στο καρέ της Δουβίτσα και στο τέλος πανηγύρισαν μαζί με αρκετό κόσμο που βρέθηκε στο πλευρό τους μια νίκη που την άξιζαν.

Η Καλαματιανού ήταν αυτή που έφερε του παιχνίδι στα ίσια στο 57΄ λεπτό με απευθείας εκτέλεση φάουλ, όπως θα δείτε και στο βίντεο παρακάτω:

Ενώ, η αρχηγός η Νικολέττα Κονδυλάτου, ήταν που έδωσε τη νίκη και τους τρεις βαθμούς στην ομάδα της, όταν πήρε το ριμπάουντ έπειτα από εκτέλεση φάσουν της Καλαματιανού και από κοντά έκανε το 2-1 στο 65΄ λεπτό. Δείτε παρακάτω:

Μάλιστα η σκόρερ του πρώτου τέρματος είχε και δοκάρι από απευθείας εκτέλεση φάουλ, όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο. Ενώ, δοκάρι είχε και η Αλεξάνδρα Γκίνη που είχε περάσει ως αλλαγή στο αγωνιστικό χώρο, για τις γηπεδούχες.

Πανλευκάδιος(Πολίτης – Μεσσήνης): Δουβίτσα, Μεσσήνη, Γαβρίλη-Κολυβά, Αραβανή, Καλαματιανού, Μανωλίτση, Κονδυλάτου, Αρματά, Χήντα, Παύλου, Κονιδάρη Στον πάγκο ήταν: Ψαρρού, Πολίτη Σ-Μ., Χαλικιά, Γκίνη και Μπουκουβάλα.

ΑΟ Κέρκυρας: Αντωνοπούλου, Μπελέρη, Τραυλού, Γαλακτίδου, Καρβούνη, Χαλκιαρντ, Αρβανιτάκη, Παπαδάτου, Χρυσικόπουλου, Βασιλειάδη, Φιούνη Στον πάγκο: Γραμμένου, Ντάνου, Προβατά, Τρύφωνα Γ-Κ και Κατσώλη

 

 

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΕΠΣ Π-Λ| Κύπελλο: Ο “έμπειρος” Θρίαμβος…και ο “πρωτάρης” Ερμής

Κανάλι και Λούρος διασταυρώνουν τα…”ξίφη” τους την Κυριακή 21/4 και ώρα 16.30μμ στο Δημοτικό Στάδιο Πρέβεζας “Αθανασία Τσουμελέκα” για το κύπελλο της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας. Και