Τηλυκράτης – Ναύπακτος 1-1 (vds)

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το παιχνίδι στην Λευκάδα  ανάμεσα στον Τηλυκράτη και τον Ναυπακτιακό Αστέρα, που διεξήχθη στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής στη Γ΄ Εθνική και έληξε ισόπαλο 1-1.




Πλήρωσε τα λάθη του ο Τηλυκράτης στο σημερινό παιχνίδι εντός έδρας κόντρα στον Ναυπακτιακό Αστέρα. Οι γηπεδούχοι που πλέον μετράνε βασικές  ελλείψεις στο ροστερ λόγω τραυματισμών,  δεν κατάφεραν να ασφαλίσουν τους τρεις βαθμούς .

Στο πρώτο ημίχρονο κυρίαρχος του παιχνιδιού ο Τηλυκράτης προηγήθηκε στο 46΄με το γκολ του Τσόφλιου στέλνοντας την ομάδα του με άλλη ψυχολογία στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο μέρος η πρώτη ευκαιρία ανήκει στον Τσόφλιο που έπειτα από οργανωμένη αντεπίθεση από τα δεξιά δεν κατάφερε να νικήσει τον Πετσίνη.

Στο 59΄ ξανά με αντεπίθεση ο Τηλυκράτης αυτή τη φορά με τον Τσέλα από τα δεξιά που βρίσκει τον Περιστέρι έξω από την μεγάλη περιοχή ο οποίος εκτελεί με κάλο σουτ αλλά η μπάλα δεν του κάνει το χατίρι.

Η ομάδα του Στεφανίδη αν και έπαιξε κάλο ποδόσφαιρο ανά διαστήματα δεν κατάφερε να κλειδώσει το ματς και αυτό το πλήρωσε όταν ο Καζάνας στο 85΄υποδέχεται την μπάλα στην περιοχή και την έστειλε στα δίχτυα για την ισοφάριση.

Στο 87′ ο ίδιος ο σκόρερ της φιλοξενούμενης ομάδας απείλησε τον Καλατζή με σουτ στην γωνία αλλά ο τερματοφύλακας του Τηλυκράτη έσωσε την εστία του βγάζοντας την μπάλα σε κόρνερ.

Διαιτητής: Τσετσίλας Κωνσταντίνος

Βοηθοί: Φαλτακας Θεοδόσιος – Μωυσιάδης Βασίλειος

Τηλυκράτης (Μάρκος Στεφανίδης): Καλατζής, Νάκας, Καταγής Σ., Χριστογιάννης, Κολοβός (80′ Καταγής Γ.), Tόσκα, Τσέλα(71′ Μπελεβώνης), Περιστέρης, Τσόφλιος, Φράγκος(64΄Θώδης), Ντόβας(57΄ Μαστραντωνάκης)

Ναυπακτιακός Αστέρας (Δημήτρης Κάκκος): Πετσίνης, Καζάνας, Καλαμπόκας, Πέκες(89 Απεβλήθη), Θωμόπουλος, Θεοχάρης(85΄Τσεκούρας), Σταθόπουλος, Κόκας, Βαρουξάκης, Κονίδας, Ανδρεόπουλος(71΄ Γιαννόπουλος)

πηγή+photo: lefkadapress.gr

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Α΄ ΕΠΣ Π-Λ: Τα αποτελέσματα της 22ης αγωνιστικής και η τελική βαθμολογία

Τα αποτελέσματα και η τελική βαθμολογία της κανονικής περιόδου στην Α΄ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας. Οδυσσέας Νυδριού – Απόλλων Βουβοποτάμου 0-2 Θρίαμβος Λούρου – ΠΑΣ Παλιάμπελα 3-1 Αμβρακικός Βόνιτσας –

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Α΄ ΕΠΣ Π-Λ| Την Τετάρτη (20/3) η κλήρωση των Play Off

Σας ενημερώνουμε ότι την Τετάρτη 20/03/2024 και ώρα 11:00π.μ., θα πραγματοποιηθεί η Κλήρωση των Play-off Α’ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας αγωνιστικής περιόδου 2023-24, στα γραφεία της Ένωσης (Αρκαδίου 17, Πρέβεζα). (ΑΡΘΡΟ