ΠΑΣ Σφακιώτες – Πανλευκάδιος 0-0

Με ανέπαφες εστίες τελείωσε το παιχνίδι ανάμεσα σε ΠΑΣ Σφακιώτες και Πανλευκάδιο. Οι δυο ομάδες μοίρασαν βαθμούς έπειτα από ένα αρκετά σκληρό παιχνίδι. Την παράσταση την έκλεψαν και οι υποστηρικτές των δυο ομάδων που βρέθηκαν δίπλα στην ομάδα της καρδιάς τους, πράγμα που έπρεπε να συμβαίνει συνέχεια στα γήπεδα.




Αγωνιστικά οι γηπεδούχοι φάνηκαν να είχαν κάτι παραπάνω έτσι ώστε να φτάσουν στο γκολ αλλά από την άλλη παρά τις πολύ σημαντικές απουσίες η ομάδα του Κατηφόρη έδειξε ότι μπορεί να σταθεί όρθια και στα δύσκολα.

Πριν την έναρξη του αγώνα ο πρόεδρος των Σφακιωτών τίμησε τον Γιώργο Κατηφόρη για την προσφορά του στο ποδόσφαιρο.

Με την έναρξη του πρώτου ημιχρόνου οι δύο ομάδες έδιναν μάχες στο κέντρο χωρίς όμως να απειλήσουν ιδιαίτερα την αντίπαλη εστία.  Πρώτη ευκαιρία για τους Σφακιώτες με τον Μονόλιθο στο 25΄ αλλά το 0-0 παρέμεινε. Στο 39΄ ο Παπανικολάου είπε όχι στην δυνατή κεφαλιά του Φλούδα με φοβερή απόκρουση.

Στο δεύτερο μέρος παρά τις αλλαγές των δυο προπονητών έπρεπε να περιμένουμε μέχρι στο 88΄να δούμε την πρώτη καλή φάση για γκολ όταν ο  Λάζαρης ξέφυγε από τους αμυντικούς και με το αριστερό έστειλε την μπάλα ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Λιάσκου, μεγάλη χαμένη ευκαιρία για τον επιθετικό των Σφακιωτών που θα μπορούσε να δώσει τους τρεις βαθμούς στην ομάδα του.

Όλα μηδέν στο γήπεδο των Σφακιωτών όπου οι δυο Λευκαδίτικες ομάδες έκλεισαν την αυλαία μοιράζοντας τους βαθμούς.

MVP του αγώνα: Ιασωνίδης Θ.

Διαιτητής: Ρούσος Ν.

Βοηθοί: Τσόγκας – Μαυροκεφαλλου

ΠΑΣ Σφακιώτες (Αλέξανδρος Βλασσόπουλος): Παπανικολάου, Λάζαρης Ε., Μακρυμανώλης (90΄Μπείνας), Νάνος- Βερύκιος, Σάντας, Ιασωνίδης, Φούντας (51΄Κριτικός), Παππάς, Μονόλιθος (67΄Χαγιάννης), Καρελής, Σκέμπης (67΄Λάζαρης Α)

Πανλευκάδιος (Γιώργος Κατηφόρης):  Λιάσκος, Κοκόλης Χ, Κατωπόδης (74΄ Ορφανός), Κουμπής, Φλούδας, Τουργέλης, Μειντάνης, Καλογεράκης (65΄ Μανωλίτσης), Κούτσικος (31′ Θεοχάρης)

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΕΠΣ Π-Λ| Κύπελλο: Ο “έμπειρος” Θρίαμβος…και ο “πρωτάρης” Ερμής

Κανάλι και Λούρος διασταυρώνουν τα…”ξίφη” τους την Κυριακή 21/4 και ώρα 16.30μμ στο Δημοτικό Στάδιο Πρέβεζας “Αθανασία Τσουμελέκα” για το κύπελλο της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας. Και