Τηλυκράτης: Συνεχίζει με τον Στεφανίδη στο “τιμόνι” – Ανακοίνωση(Pics.)

Ο Μάρκος Στεφανίδης είναι ο αντικαταστάτης του Δημήτρη Μαγκαφίνη στον πάγκο του Τηλυκράτη, όπως ανακοίνωσε η “κυανέρυθρη” διοίκηση.




Ο Έλληνας τεχνικός την περασμένη σεζόν ήταν στην Επισκοπή και φέτος κάθισε στον πάγκο του Αήττητου Σπάτων. Διετέλεσε επίσης σκάουτερ στον Παναιτωλικό αλλά και τεχνικός διευθυντής στον Αστέρα Αυλώνα.

Στον ΑΟ Χανιά το 2014-15 αρχικά, δούλεψε σαν συνεργάτης κι έπειτα ως α’ προπονητής. Έκτοτε ακολούθησαν ομάδες όπως, ο Ιάλυσος (2016-17), η Ζάκυνθος, η Καλαμάτα, η Σπάρτη και ξανά ο Ιάλυσος.

Μετά την ανακοίνωσε ο κ. Στεφανίδης, πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση με τη νέα του ομάδα, όπου γνώρισε παίχτες και συνεργάτες στο γήπεδο των Σφακιωτών υπό καταρρακτώδη βροχή.

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ανακοίνωση του Ερμή Καναλίου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ο Ερμής Καναλιού θέλει να συγχαρεί την ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας και τον Πρόεδρο ΚΆρτσακλα Θωμά για την άριστη διοργάνωση του πρωταθλήματος!!!Επίσης πολλά συγχαρητήρια για την

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

4η στο Σχολικό Πρωτάθλημα η Χριστίνα Κατωπόδη με ατομικό ρεκόρ

Το Πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα Λυκείων  Ελλάδας-Κύπρου 2024 πραγματοποιήθηκε στις  Σέρρες. Πρώτη  συμμετοχή στο Πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα της Χριστίνας Κατωπόδη, η οποία  έφτασε στο τελικό των