Πανλευκάδιος: Σε τουρνουά της Ανατολής Ιωαννίνων πήρε μέρος η γυναικεία ομάδα του Πανλευκάδιου

Σε τουρνουά στην Ήπειρο που διοργανώσε η Ανατολή Ιωαννίνων, πήρε μέρος η γυναικεία ομάδα του Πανλευκάδιου, την Κυριακή 20/10/2019.



Με τη συμμετοχή 50 αθλητριών από τρεις ομάδες της Ηπείρου και Λευκάδας διεξήχθη το Ηπειρωτικό Τουρνουά Γυναικείου Ποδοσφαίρου στο Γήπεδο Ανατολής την Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2019.

Οι ομάδες του Α.Ο. Ανατολής, του Κεραυνού Θεσπρωτικού και του Πανλευκάδιου γέμισαν με νιάτα, ομορφιά και ταλέντο το γήπεδο και αναμετρήθηκαν σε φιλικούς αγώνες, δυο εβδομάδες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Γυναικών.

Οι προπονητές δοκίμασαν σχήματα και αρκετές νέες αθλήτριες που έκαναν το ντεμπούτο τους στους αγώνες. Νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα του Κεραυνού με δυο νίκες, ενώ ακολούθησε αυτή του Πανλευκάδιου με μια νίκη.

Το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής ξεκινά στις 03 Νοεμβρίου 2019 με τις πρώτες αναμετρήσεις να έχουν οριστεί:

Α.Ο. Ανατολής – Κεραυνός Θεσπρωτικού. Γήπεδο Ανατολής, ώρα 15:00
Α.Ο. Κέρκυρα – Σειρήνα Γρεβενών. Γήπεδο Ε.Π.Σ. Κέρκυρας, ώρα 15:00
Πήγασος Καστοριάς – Πανλευκάδιος. Γήπεδο Χιλιοδενδρίου, ώρα 15:00
Οι άνθρωποι της Γυναικείας ομάδας του Α.Ο. Ανατολής ήθελαν να ευχαριστήσουν τα φίλα Σωματεία του Πανλευκάδιου και του Κεραυνού Θεσπρωτικού για τη συμμετοχή τους στους φιλικούς αγώνες.

Πηγή: aoanatolis-women.eu

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΕΠΣ Π-Λ| Κύπελλο: Ολοκληρώθηκε η συνέντευξη τύπου του τελικού κυπέλλου(Photos)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της Ένωσης, η προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου, με κύριο και μοναδικό θέμα της το τελικό Κυπέλλου της ΕΠΣ Πρέβεζας/Λευκάδας, που θα πραγματοποιηθεί