Τηλυκράτης – Αχερ. Καναλακίου 0-1, “Έμφραγμα” των γηπεδούχων στο 92΄

Άτυχος στάθηκε ο Τηλυκράτης στην σημερινή αναμέτρηση κόντρα στον ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου για την 5η αγωνιστική. Η ομάδα του Δημήτρη Μαγκαφίνη ξεκίνησε καλά στο πρώτο ημίχρονο  έχοντας τον έλεγχο του παιχνιδιού αλλά χωρίς όμως να απειλήσει ιδιαίτερα την αντίπαλη εστία.




Στο δεύτερο ημίχρονο και κυρίως στα 20 λεπτά πριν την λήξη του ματς, το κοινό απόλαυσε ωραίο ποδόσφαιρο με τις δυο ομάδες να έχουν αλλεπάλληλες φάσεις για γκολ. Οι φιλοξενούμενη στο 80΄με τον Πότση είχαν την πιο καθαρή ευκαιρία για γκολ αφού ο παίχτης βγήκε τετ-α-τετ με τον Καλαντζή αλλά ο τερματοφύλακας του Τηλυκράτη έγινε πραγματικός ήρωας για την ομάδα του με απίστευτη απόκρουση.

Δυο λεπτά αργότερα  έπειτα από λάθος των δυο αμυντικών  του Τηλυκράτη ο Νικολάου κλέβει την μπάλα μπαίνει μόνος του στην περιοχή αλλά ο Καλατζής για ακόμη μια φορά είπε όχι κρατώντας τις ελπίδες στους συμπαίχτες του ζωντανές.

Δυο κλασικές ευκαιρίες για γκολ ήραν και για τον Τηλυκράτη όπου από θαύμα η μπάλα δεν πέρασε την γραμμή του τέρματος. Πραγματικά απίστευτες φάσεις αλλά η τύχη δεν ήταν καθόλου με το μέρος των ποδοσφαιριστών του Τηλυκράτη.

Στο 92 ο Ζδράβου ήταν αυτός που πάτησε περιοχή και με το αριστερό έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.

Μια ήττα που πονάει για την ομάδα του Τηλυκράτη καθώς η ομάδα για ακόμη μια φορά έδειξε τα σοβαρά προβλήματα που έχει στην δημιουργία και στην επιθετική γραμμή παρά την θέληση των προπονητών. Επόμενο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Πρέβεζας που θα είναι ένα κρίσιμο παιχνίδι για την τύχη της ομάδας στο φετινό πρωτάθλημα που έχει ξεκινήσει με τον χειρότερο τρόπο.

Διαιτητής: Τζόβας (Ηπείρου)

Βοηθοί: Λιόντος-Παπαδημητρίου (Ηπείρου)

Τηλυκράτης Λευκάδας (Δημήτρης Μαγκαφίνης): Καλαντζής, Μπελεβώνης, Καταγής Σ., Τόσκα, Χούσινετς, Μαστραντωνάκης, Τσελάι, Φράγκος (69΄ Αλομπισάτ), Τσόφλιος, Καταγής Γ. (60΄ Κολοβός), Περιστέρης (71΄ Μπαλή).

ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου (Χρήστος Ντούρος): Κοντογουλίδης, Ζδράβος, Μελιγγιώτης, Βραχνός, Πάνος, Γούλας, Κυριάκης, Κόλλινς (24΄ λ.τρ. Πότσης), Νικολάου (94΄ Φράγκος), Φέτσης (63΄ Μπλέτσας) Βασιλειάδης.

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΡΘΡΑ

Ζητάει προσωπικό το Monato στο Κάθισμα(pics)

Άτομα για να στελεχωθεί το προσωπικό της καλοκαιρινής σεζόν, σε ένα ευχάριστο και ιδανικό περιβάλλον, ζητάει η επιχείρηση του ΜΟΝΑΤΟ στο ΚΑΘΙΣΜΑ. Οι ειδικότητες που