ΠΑΣ Σφακιώτες – Εθνικός Φιλιππιάδας 2-3

Ήττα για την ομάδα του Βλασσόπουλου στην σημερινή αναμέτρηση κόντρα στον Εθνικό Φιλιππιάδας. .

Η γηπεδούχος ομάδα ξεκίνησε καλύτερα στο πρώτο ημίχρονο με το γρήγορο γκολ του Ιασωνίδη στο 6ο λεπτό έπειτα από κεφαλιά.

Στο τελευταίο πεντάλεπτο του πρώτου ημιχρόνου οι παίχτες των Σφακιωτών βρέθηκαν πίσω στο σκορ, αρχικά η ισοφάριση των φιλοξενούμενων με τον  Ρακόπουλο στο 42΄και στη συνέχεια ο  Σάντας με άστοχο τάκλιν έδωσε στους φιλοξενούμενους πέναλτι που δεν αστόχησε ο  Χρηστογιάννης για την ολική ανατροπή.

Ο ΠΑΣ Σφακιώτες απάντησε και με τον Μονόλιθο στο 61΄ με ένα φοβερό γκολ  για το  2-2. Το τελικό 2-3 διαμόρφωσε στο 84′ ο Χρηστογιάννης με σουτ μετά από πάσα του Νάστου.

Διαιτητής: Σπυράκος

Βοηθοί: Σφονδύλη-Παππάς

ΠΑΣ Σφακιώτες (Αλέξανδρος Βλασσόπουλος): Παπανικολάου, Λάζαρης Ε., Μακρυμανώλης, Νάνος-Βερύκιος (57΄ Σκέμπης), Σάντας, Ιασωνίδης, Φούντας (74΄ Καρτάνος), Παππάς, Λάζαρης Α. (53΄ Μονόλιθος), Καρελής (87΄ Χαγιάννης), Κρητικός.

Εθνικός Φιλιππιάδας (Αδριανός Παπαδήμας): Παναγιωτίδης, Παπανίκου, Korreshi (67΄ Καλιακάτσος), Δερβίλης, Νικηφορίδης, Ρακόπουλος, Νάστος, Χρηστογιάννης, Λαϊνάς (80΄ Κολιός), Μπεζεβέγκης, Πάνου (67΄ Παππάς).

lefkadapress.gr

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Α΄ ΕΠΣ Π-Λ| Παρελθόν ο Πετσίνης από τον Απόλλων Πάργας

Η διοίκηση του Απόλλωνα Πάργας ανακοίνωσε την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Γιώργο Πετσίνη. Αναλυτικά: Ο Απόλλων Πάργας ανακοινώνει την κοινή συναινέσει