Οδυσσέας Νυδριού – Φορτούνα Βαλανιδοράχης ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ

Δεν έγινε ο αγώνας της 3ης αγωνιστικής του α΄ τοπικού ανάμεσα στον Οδυσσέα Νυδριού και τη Φορτούνα Βαλανιδοράχης με τη τύχη του αγώνα να κρίνεται στα γραφεία της πειθαρχικής επιτροπή τους πρωταθλήματος.



Σύμφωνα με την προκήρυξη του πρωταθλήματος, τα δελτία των ποδοσφαιριστών πρέπει να έχουν σφραγίδα από καρδιολόγο και ΟΧΙ από κάποιον άλλον γιατρό(πχ παθολόγο), αυτό έχει τονιστεί πολλές φορές στους διαιτητές ου το αμελούσαν μέχρι σήμερα, καθώς αυτό ισχύει από φέτος. Στη τελευταία συνάντηση των διαιτητών, που γίνεται κάθε Δευτέρα, τονίστηκε από τον κ. Φίτσα το συγκεκριμένο γεγονός και οι διαιτητές από αυτή την αγωνιστική άρχισαν και τσεκάρουν τα δελτία.

Έτσι, στα δελτία που προσκόμισε ο παράγοντας της Βαλανιδοράχης, βρέθηκαν 15-16 δελτία με σφραγίδα παθολόγου και το διαιτητικό τρίο(Χουλιάρας – Τσόγκας – Λαϊνάς) σε συννενόνηση, με τον κ. Φίτσα και μετά από ενημέρωση των αρχηγών και των ομάδων αποφάσισε να μη ξεκινήσει το παιχνίδι.

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΡΘΡΑ

Ζητάει προσωπικό το Monato στο Κάθισμα(pics)

Άτομα για να στελεχωθεί το προσωπικό της καλοκαιρινής σεζόν, σε ένα ευχάριστο και ιδανικό περιβάλλον, ζητάει η επιχείρηση του ΜΟΝΑΤΟ στο ΚΑΘΙΣΜΑ. Οι ειδικότητες που