Τηλυκράτης: Θετική πρεμιέρα για τους “κυανέρυθρους”

Με το δεξί ξεκίνησε η νέα σεζόν για τον Τηλυκράτη καθώς επικράτησε 1-0 επί της Ανατολής στο Πλάτωνας Γληγόρης. Νίκη τεράστιας σημασίας για την ομάδα της Λευκάδας μετά  τον αποκλεισμό από το κύπελλο και το χαμένο SuperCup.  Η ομάδα έδειξε ένα θετικό πρόσωπο κόντρα σε μια ομάδα που έπαιζε γρήγορο και ποιοτικό ποδόσφαιρο. Καλή εμφάνιση και από τις καλοκαιρινές προσθήκες.




Στο πρώτο ημίχρονο το ματς ξεκίνησε με ισορροπία και από τις δυο μεριές. Στη συνέχεια ο Τηλυκράτης ρίσκαρε περισσότερο και βρήκε το πρώτο γκολ στο πρωτάθλημα του Τσέλαι έπειτα από ένα δυο με τον Γεωργούση στο 25′. Οι αντίπαλοι δεν τα έβαζαν κάτω και απείλησαν με γρήγορες αντεπιθέσεις αλλά η άμυνα του Τηλυκράτη  με πρωταγωνιστή τον Χούσινετς  κράτησε στις δύσκολες στιγμές.

Στο δεύτερο μέρος οι ισορροπίες άλλαξαν και οι δυο ομάδες πίεσαν παραπάνω. Ο Τηλυκράτης είχε  ευκαιρίες να κλείσει το ματς άλλα το σκορ δεν άλλαξε μέχρι στο τριπλό σφύριγμα. Έτσι η ομάδα της Λευκάδας παίρνει τους πρώτους τρεις βαθμούς με τον Τσέλαι να είναι το MVP αγώνα.

Διαιτητής: Σιντορής

Βοηθοί: Παπαλαζάρου – Ράπτης

Τηλυκράτης(Δημήτρης Μαγκαφίνης): Καλατζής,Μπελεβώνης (69′ Γ. Καταγής), Θώδης (75′ Σ. Καταγής), Ζήσης, Χούσινετς, Τόσκα, Τσέλαι, Μαστραντωνάκης (60′ Φράγκος), Τσόφλιος, Γεωργούσης(57′  Περιστέρης), Κολοβός

ΑΟ Ανατολής(Ανέστης Ζώης): Διαμαντής, Γκούμας, Γρηγοριάδης (88′ Εμβραιζόγλου), Μαλλατος, Νάσιος, Κλιστινάρης, Σκανδάλης (60′ Χριστακόπουλος), Πολυχρόνης, Νούγιας(77′ Κατσίφας), Τσουμάνης, Φωλίνας(83′ Δήμος)

Ρεπορτάζ: Εμιλιάνο Ρουμάνι

Share This Post

Δείτε περισσότερα...