Οδυσσέας Νυδριού: “Λύγισε” στις καθυστερήσεις

Από την κόλαση στο παράδεισο και ξανά στην κόλαση, βρέθηκαν οι παίχτες του Οδυσσέα Νυδριού, αφού ενώ γύρισαν το εις βάρους 0-2 σε 2-2, έχασαν ευκαιρίες να το γυρίσουν “τούμπα” το ματς, αλλά τελικά ηττήθηκαν χάρη σε ένα κοντινό πλασέ του Τσιούνη πάνω από τη γραμμή, ύστερα από εκτέλεση κόρνερ στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων.




Καλύτεροι οι φιλοξενούμενοι, που έχουν βλέψεις για το πρωτάθλημα στο α΄ μέρος, όπου σημείωσαν και τα δύο τους  τέρματα, ενώ είχαν και δοκάρι. Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν στην επανάληψη, μείωσαν και ισοφάρισαν μέσα σε λίγα λεπτά, ενώ είχαν και μια-δυο καλές στιγμές για να φέρουν την ολική ανατροπή στο ματς. Οι αλλαγές του Άρη Φερεντίνου, που είδε τους Καλογερή και Καταγή να αποχωρούν τραυματίες, βοήθησαν πολύ στην εικόνα της ομάδας, ενώ και οι δύο σκόρερ ήρθαν από τον πάγκο.

Οι φιλοξενούμενοι, κέρδισαν κάτι στημένα προς το τέλος της αναμέτρησης και σε ένα από αυτά βγήκαν νικητές από τις κόντρες στην περιοχή και ο Τσιούνης  από κοντά χάρισε το τπρώτο τρίποντο στη θύελλα στο φετινό πρωτάθλημα.

Στο 17΄ ο Καβαλλάρης με απευθείας φάουλ έστειλε την μπάλα στο κάθετο δοκάρι του Καταγή.

Η ομάδα του Ηρακλή Στασινού προηγήθηκε στο σκορ στο 25΄ όταν μετά από πάσα του Τσιούνη ο Καβαλλάρης με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Καταγή.

Στο 37΄ ο Κοσυφαρίνης έκανε το 0-2 με πλασέ από κοντά για τον ΠΑΣ Θύελλα που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Στο 77΄ ο Οδυσσέας Νυδριού μείωσε σε 1-2 με κεφαλιά του Πολίτη μετά από φάουλ του Βουλγαρίδη.

Στο 80΄ ο Σταύρου μετά από πάσα του Ζουριδάκη ισοφάρισε για την ομάδα του Άρη Φερεντίνου.

Στο 93΄ ο Τσιούνης με πλασέ από κοντά έκανε το 2-3 και χάρισε την πολύτιμη νίκη στην ομάδα του Ηρακλή Στασινού.

Διαιτητής: Φίτσας

Βοηθοί: Ντόμαρης-Κατσαμπίρης

Οδυσσέας Νυδριού (Άρης Φερεντίνος): Καταγής Γ., Φερεντίνος (60΄ Γαζής), Βουλγαρίδης, Ρεκατσίνας, Καταγής Λ. (70΄ Πολίτης), Θειακός (46΄ Σταύρου), Καλογερής (65΄ Ζουριδάκης), Μουρεχίδης, Βάννας, Ζάτσε, Χατζής.

ΠΑΣ Θύελλα 2015 (Ηρακλής Στασινός): Στασινός, Τζαμαλής, Βασιλάρης, Κοκώνης, Αποστολάκης, Ζοτάι, Τσιούνης, Μακρής (60΄ Αρίδας), Κοσυφαρίνης, Καβαλλάρης, Μπαρλαγιάννης.

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Δελτίο Τύπου ΑΓΑ Εύαθλος Λευκάδας-Νυδριού(Photos)

ο ΔΣ του σωματείου συγχαίρει τον Διεθνή Εκπαιδευτή Ταεκβοντο Καββαδία Ευστάθιο για ακόμα  ένα πτυχίο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού αυτήν την φορά στο ΚΙΚ ΜΠΟΞ. 

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Σε Πασχαλινό τουρνουά βόλεϊ στη Πρέβεζα οι U-16 & U-18 των Ελπίδων

Συνεχίζονται οι δραστηριότητες του ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ Γ Σ ΠΡΕΒΕΖΑΣ με τη διοργάνωση τουρνουά ακαδημιών αλλά και φιλικών αγώνων των αναπτυξιακών τμημάτων. Τη Κυριακή των Βαΐων 28/4/24