Τηλυκράτης: Παρελθόν οι Μπουρδούβαλης και Δημητρίου

Λίγες μέρες πριν τη πρεμιέρα του πρωταθλήματος, η διοίκηση του Τηλυκράτη ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τους Διονύση Μπουρδούβαλη και Άγγελο Δημητρίου, μια εξέλιξη βόμβα λίγο πριν τη σέντρα του πρωταθλήματος.




Γράφει ο Γιώργος Δευτεραίος

Η απόκτηση των δύο παικτών ήρθε μετά τα τρία πρώτα επίσημα ματς με στόχο να κλείσουν τα κενά που εντοπίστηκαν. Ταυτόχρονα όμως υπήρξαν και δύο αποχωρήσεις.

Οι Μπουρδούβαλης και Δημητρίου, δηλαδή οι δύο κεντρικοί αμυντικοί με τους οποίους ολοκληρώθηκε το περσινό πρωτάθλημα, δεν βρίσκονται πλέον στο ρόστερ του Τηλυκράτη γεγονός που εγείρει ερωτηματικά σχετικά με τον χρόνο λήψης της συγκεκριμένης απόφασης.

Η επίσημη πρώτη στο νέο πρωτάθλημα είναι προ των πυλών και ο Τηλυκράτης θα πάει σε αυτή με κεντρικούς αμυντικούς τον πολύπειρο Χούσινετς και τους Ζήση, Μπινιαρο.

Δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε αν η συνεργασία με τους προαναφερόμενους παίκτες λύθηκε για αγωνιστικούς λόγους ή εξαιτίας κάποιου πειθαρχικού παραπτώματος, ωστόσο περιμένουμε την επίσημη ανακοίνωση για το θέμα με την ελπίδα να πληροφορηθούμε κάτι παραπάνω για αυτή την εξέλιξη “βόμβα” μερικά 24ωρα πριν την πρώτη σέντρα στο νέο πρωτάθλημα.

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΕΠΣ Π-Λ| Κύπελλο: Ολοκληρώθηκε η συνέντευξη τύπου του τελικού κυπέλλου(Photos)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της Ένωσης, η προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου, με κύριο και μοναδικό θέμα της το τελικό Κυπέλλου της ΕΠΣ Πρέβεζας/Λευκάδας, που θα πραγματοποιηθεί