ΕΠΣ Π-Λ| Κύπελλο| Οδυσσέας Νυδριού – Πανλευκάδιος 0-1

Σε ένα αρκετά καλό παιχνίδι για τα δεδομένα τις εποχής, καθώς ήταν το πρώτο επίσημο και για τις δύο ομάδες, ο Πανλευκάδιος επικράτησε του γηπεδούχου Οδυσσέα Νυδριού με σκορ 1-0 και σκόρερ τον Νίκο Μπόμπορη, που άνοιξε λογαριασμό για την ομάδα του Γιώργου Κατηφόρη.




Ελαφρώς καλύτερος στα πρώτα 30 λεπτά ο Οδυσσέας Νυδριού, με το Φερεντίνο να έχε μια καλή στιγμή, ενώ από την άλλη πλευρά ο Ορφανός απείλησε την εστία του Καταγή. Οι φιλοξενούμενοι σε μια πολύ όμορφη προσπάθεια από δεξιά ο αρχηγός τους σέντραρε και ο Μπόμπορης με βολ πλανέ άνοιξε το σκορ, ενώ ο ίδιος παίχτης είχε δοκάρι λίγα λεπτά αργότερα , με τον Πανλευκάδιο να χάνει και άλλη ευκαιρία πριν την ανάπαυλα.

Η επανάληψη ξεκίνησε με δοκάρι του Βουλγαρίδη από πλευράς γηπεδούχων, που προσπάθησαν να δημιουργήσουν προβλήματα μπροστά στην εστία του Λιάσκου, αλλά εκτός από μια φάση με το Χατζή και μια κεφαλιά του Καταγή Λάμπρου, δεν κατάφεραν κάτι καλύτερο. Όσο περνούσε ο χρόνος οι δυνάμεις των δύο παιχτών χάνονταν, ενώ οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να “καθαρίσουν” νωρίτερα αν ο Κοκόλης ήταν εύστοχος σε ένα τετ α τετ από αυτά που δεν χάνονται.

Και για τις δύο ομάδες την επόμενη εβδομάδα ξεκινούν τα δύσκολα με την έναρξη του πρωταθλήματος, ακόμη ήμαστε στην αρχή της σεζόν. Οι γηπεδούχοι είναι μια νέα ομάδα τώρα φτιάχνονται και με καινούργιο προπονητή. Όπως επίσης και για την ομάδα του Πανλευκάδιου ίδιο ισχύει ίδιο, ότι είναι ακόμη πολύ νωρίς. Με την διαφορά, ότι οι παίχτες και ο Γιώργος Κατηφόρης είναι χρόνια μαζί και το γεγονός αυτό θα μετράει μέχρι θα βρεθούν στο πικ της φόρμας τους, συν τα “μικρά” που έρχονται από τις ακαδημίες και εντάσσονται  σιγά σιγά στο ρόλο τους στην ομάδα με τη βοήθεια των πιο παλιών.

Διαιτητής: Μπαΐλης

Βοηθοί: Τσόγκας – Ντόμαρης

Οδυσσέας Νυδριού (Άρης Φερεντίνος): Καταγής Γ., Θειακός, Βουλγαρίδης (67΄ Γαζής Ν.), Ρεκατσίνας, Καταγής Λ., Κουβάτσης, Καλογερής, Μουρεχίδης, Φερεντίνος (46΄ Βάννας), Σταύρου (46΄ Ζάτσε), Χατζής.

Πανλευκάδιος (Γιώργος Κατηφόρης): Λιάσκος, Τουργέλης, Κατωπόδης, Τσιάβος (90΄ Τζόλος), Κουμπής, Φλούδας (88΄ Καλογεράκης), Κοκόλης (91΄ Μανωλίτσης), Καλογερής, Μπόμπορης, Ορφανός, Κούτσικος.

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΕΠΣ Π-Λ| Κύπελλο: Όλοι οι τελικοί και οι κυπελλούχοι – Δείτε τη “Χρυσή Βίβλος”

Η «Χρυσή Βίβλος» των τελικών κυπέλλου της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας: 1981-82 ΠΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑ-Α.Ο.ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΟΥ 7-3 1982-83 ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΓΑΣ-ΑΧΕΡΩΝ ΚΑΝΑΛΑΚΙΟΥ 0-2 1983-84 ΕΘΝΙΚΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ-ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ 3-1 1984-85 ΚΕΡΑΥΝΟΣ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΕΠΣ Π-Λ| Κύπελλο: Ολοκληρώθηκε η συνέντευξη τύπου του τελικού κυπέλλου(Photos)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της Ένωσης, η προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου, με κύριο και μοναδικό θέμα της το τελικό Κυπέλλου της ΕΠΣ Πρέβεζας/Λευκάδας, που θα πραγματοποιηθεί