Αποχώρησε από το ποδόσφαιρο ο Σπύρος Φούκας – “Ένας μεγάλος κύκλος της ζωής μου έκλεισε”

Ο Σπύρος Φούκας ανακοίνωσε ότι μετά από περίπου 50 χρόνια αποχωρεί από το ποδόσφαιρο, ολοκληρώνοντας μία πολύ σπουδαία καριέρα γεμάτη τίτλους και διακρίσεις.




Αναλυτικά η επιστολή του Σπύρου Φούκα:

Μετά από 50 περίπου χρόνια στα γήπεδα της περιοχής αλλά και της δυτικής Ελλάδας θα ήθελα να γνωστοποιήσω στους φίλους μου ότι ένας μεγάλος κύκλος της ζωής μου έκλεισε…

Στα γήπεδα πλέον θα βρίσκομαι σαν θεατής…Ξεκίνησα στον Τηλυκρατη σαν ποδοσφαιριστής και για 25 χρόνια περίπου πρόσφερα στο σύλλογο από τη θέση του τερματοφύλακα .

Έπειτα σαν συνεργάτης του Γιώργου Κατηφόρη διατέλεσα προπονητής τερματοφυλάκων στον Τηλυκράτη , στον Οδυσσέα Νυδριού και στον Πανλευκάδιο για 10 χρόνια.

Έκλεισα την πορεία μου στα γήπεδα στην ομάδα που ξεκίνησα την περασμένη αγωνιστική περίοδο 2018-2019 σαν προπονητής τερματοφυλάκων της ομάδας.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους παράγοντες, τους προπονητές και τους συναθλητές που συνεργάστηκα όλα αυτά τα χρόνια.

Σε αυτή τη σταδιοδρομία μου γνώρισα πολλές διακρίσεις ομαδικές κι ατομικές, στιγμές χαράς και λύπης αλλά στη η σχέση που αναπτύχθηκε με τον κόσμο θα μου μείνει αξέχαστη και θα με συντροφεύει για την υπόλοιπη ζωή μου.

Είμαι  ευγνώμων για όσα έζησα μαζί τους μέσα κι έξω από τα γήπεδα και τους ευχαριστώ.

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Δελτίο Τύπου – 2ος Καλλιγώνιος Δρόμος

2οςΚαλλιγώνιος Ημιμαραθώνιος   Ο 2οςΚαλλιγώνιοςΗμιμαραθώνιος και οι παράλληλοι αγώνες (9χλμ, παιδικός 1 χλμ και 1000μ SpecialOlympics)πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία στη Λευκάδα στις 24 Μαρτίου 2024