ΓΣ Λευκάδας: Έναρξη τμημάτων επί κοντώ!

Με δεδομένη πια την ύπαρξη στρώματος για άλμα επί κοντώ στο Δημοτικό Στάδιο Λευκάδας και μετά την σχετική προετοιμασία διοικητικών και προπονητών, ο Γυμναστικός Σύλλογος Λευκάδας είναι πλέον σε θέση να προσθέσει στη γκάμα του το ξεχωριστό και θεαματικό αυτό αγώνισμα του στίβου.




Η αρχή θα γίνει με τη διοργάνωση διήμερου καμπ άλματος επί κοντώ που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή και το Σάββατο 13 και 14/09/2019 στο Δημοτικό Στάδιο Λευκάδας υπό την καθοδήγηση του Ομοσπονδιακού προπονητή αλμάτων, Παύλου Σκορδίλη και την υπεύθυνη του τμήματος, Χρύσας Φραγκούλη. Παρούσα αλλά και αρωγός θα είναι η περσινή πρωταθλήτρια Ελλάδας Παγκορασίδων, Ηρώ Βραδή.
Το καμπ απευθύνεται σε αθλητές του συλλόγου μας αλλά και άλλων συλλόγων, τοπικών και μη, καθώς και σε οποιοδήποτε παιδί θέλει να ασχοληθεί ή να δοκιμάσει το άλμα επί κοντώ, ηλικίας από 11 ετών και πάνω.

Πληροφορίες: 6937 350 765, Χρύσα Φραγκούλη

Πρόγραμμα
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18:00 – 20:00
ΣΑΒΒΑΤΟ 10:00 – 13:00

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ανακοίνωση του Ερμή Καναλίου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ο Ερμής Καναλιού θέλει να συγχαρεί την ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας και τον Πρόεδρο ΚΆρτσακλα Θωμά για την άριστη διοργάνωση του πρωταθλήματος!!!Επίσης πολλά συγχαρητήρια για την