Τα παιδιά της Δόξας σε φιλικό με τα αντίστοιχα του ΠΑΟΚ

Φιλικό αγώνα προετοιμασίας έδωσε η παιδική ομάδα της Δόξας Λευκάδας με την αντίστοιχη του ΠΑΟΚ την Τετάρτη 28 Αυγούστου στο κλειστό της Πρέβεζας. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης βρισκόταν στη γειτονική πόλη για την προετοιμασία της και κάλεσε τη Δόξα για φιλικό παιχνίδι.

Πηγή: lefkadapress.gr

Η ομάδα της Λευκάδας ανταποκρίθηκε άμεσα και τα παιδιά της Δόξας είχαν μια σπουδαία και σπάνια εμπειρία, αγωνιζόμενοι κόντρα σε μια από τις κορυφαίες ομάδες της Ελλάδας, που πρόσφατα είχε επιτυχίες πανελληνίως τόσο σε επίπεδο εφήβων όσο και σε επίπεδο παίδων. Οι δύο ομάδες ανανέωσαν το ραντεβού τους για το άμεσο μέλλον να φιλοξενηθεί η Δόξα στη Θεσσαλονίκη.Ο προπονητής της ομάδας του ΠΑΟΚ, Νίκος Τζώρας δήλωσε: Ευχαριστούμε πάρα πολύ την ομάδα της Δόξας που αποδέχθηκε την πρόσκληση μας. Ήταν ένα όμορφο παιχνίδι για τους αθλητές και των δύο ομάδων! Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στον κοουτς Δημήτρη Κόγκα που σε μια δύσκολη περίοδο κατάφερε να συγκέντρωση όλους τους αθλητές του. Όλο το προπονητικό team της παιδικής και εφηβικής ομάδας του Π.Α.Ο.Κ εύχεται στην ομάδα της Δόξας μια χρονιά γεμάτη υγεία και χωρίς τραυματισμούς. Εις το επανιδείν”

Ο προπονητής της Δόξας Κόγκας Δημήτρης: Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ομάδα του ΠΑΟΚ για την πρόσκληση σε ένα τέτοιο παιχνίδι που εμείς δεν έχουμε συχνά την ευκαιρία να παίξουμε. Μπράβο σε όλα τα παιδιά και των δύο ομάδων για ένα πολύ καλό και ανταγωνιστικό παιχνίδι. Ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρονιά στον ΠΑΟΚ και να πετύχει τους στόχους του. Μακάρι να επαναληφθεί η συνάντηση μας σύντομα.

 

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Σε Πασχαλινό τουρνουά βόλεϊ στη Πρέβεζα οι U-16 & U-18 των Ελπίδων

Συνεχίζονται οι δραστηριότητες του ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ Γ Σ ΠΡΕΒΕΖΑΣ με τη διοργάνωση τουρνουά ακαδημιών αλλά και φιλικών αγώνων των αναπτυξιακών τμημάτων. Τη Κυριακή των Βαΐων 28/4/24