Τηλυκράτης: Επέστρεψε ο Γεωργούσης – Δηλώσεις παίχτη

Υπέγραψε στον Θεσπρωτό, αλλά το μυαλό του ήταν στον Τηλυκράτη.




Ο Σπύρος Γεωργούσης που αγάπησε την ομάδα της Λευκάδας και αγαπήθηκε από τον κόσμο της παίρνει τον δρόμο της επιστροφής για την Λευκάδα.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες το απόγευμα θα λάβει μέρος στην προπόνηση της λευκαδίτικης ομάδας και σύντομα θα ανακοινωθεί η ένταξή του για δεύτερη σεζόν στον Τηλυκρατη.

Γιώργος Δευτεραίος

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο ποδοσφαιριστής:

«Καταρχάς θα ήθελα να ευχαριστήσω αρχικά τον κόουτς για αυτές τις μέρες που συνεργαστήκαμε. Πραγματικά κέρδισα πράγματα έστω και σε μικρό χρονικό διάστημα. Μετά θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση που μου συμπεριφέρθηκε άψογα και τέλος να ζητήσω ένα συγγνώμη από τον κόσμο του Θεσπρωτού. Οι λόγοι που φεύγω από την ομάδα είναι οικογενειακοί και έπρεπε να είμαι κοντά στην ιδιαίτερη πατρίδα μου. Εύχομαι στον Θεσπρωτό να εκπληρώσει τους στόχους του!»

 

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ανακοίνωση του Ερμή Καναλίου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ο Ερμής Καναλιού θέλει να συγχαρεί την ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας και τον Πρόεδρο ΚΆρτσακλα Θωμά για την άριστη διοργάνωση του πρωταθλήματος!!!Επίσης πολλά συγχαρητήρια για την

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

4η στο Σχολικό Πρωτάθλημα η Χριστίνα Κατωπόδη με ατομικό ρεκόρ

Το Πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα Λυκείων  Ελλάδας-Κύπρου 2024 πραγματοποιήθηκε στις  Σέρρες. Πρώτη  συμμετοχή στο Πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα της Χριστίνας Κατωπόδη, η οποία  έφτασε στο τελικό των