Γ΄ Εθνική: Πήρε Κόλλινς ο Αχέρων Καναλακίου.

Τον George Collins ανακοίνωσε πριν λίγο το ΔΣ του Αχέρων Καναλακίου, με τον έμπειρο μέσα να φοράει τη μπλέ φανέλα την επόμενη αγωνιστική περίοδο.




Η Ανακοίνωση:

Ο ΠΑΣ Αχερων με ιδιαίτερη χαρά υποδέχεται και καλωσορίζει επίσημα το 6ο νέο μέλος της «οικογένειας» του, τον George Collins, για την αγωνιστική περίοδο 2019-20!

Ο ποδοσφαιριστής που δίνει διάσταση στις έννοιες «αγωνιστικό πάθος» και «το εμείς πάνω από το εγώ», αποδέχθηκε την πρόταση μας και έχει ξεκινήσει κανονικά προετοιμασία με τον σύλλογο μας.

O 31χρονος George Collins αγωνίζεται στο χώρο της μεσαίας γραμμής και ξεκίνησε την καριέρα του από την Αναγέννηση Άρτας ενώ έχει φορέσει τη φανέλα του Εθνικού Φιλιππιάδας όπως επίσης και του Οδυσσέα Αναγέννησης. Για 5 αγωνιστικές περιόδους ο έμπειρος μέσος αγωνίστηκε στην ΑΕ Καραϊσκάκης για το πρωτάθλημα της Football League. Την περσινη σεζόν ξεκίνησε την χρόνια στον Εθνικό Πειραιώς και στα μέσα του πρωταθλήματος μεταγράφηκε στον σύλλογο του Κρονου Αργυραδων όπου και κατέκτησε το πρωτάθλημα του 3 όμιλου της
Γ´ Εθνικής στο οποίο είχε συμμετοχή και ο σύλλογος μας.

George καλωσόρισες στην οικογένεια του ΠΑΣ Αχερων, υγεία και επιτυχίες σου ευχόμαστε.

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Α΄ ΕΠΣ Π-Λ| Παρελθόν ο Πετσίνης από τον Απόλλων Πάργας

Η διοίκηση του Απόλλωνα Πάργας ανακοίνωσε την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Γιώργο Πετσίνη. Αναλυτικά: Ο Απόλλων Πάργας ανακοινώνει την κοινή συναινέσει