Δύσκολες ώρες για Γιάννη Γούναρη!!!

Τον χαμό της 42χρονης κόρης του, η οποία έπεσε στο κενό, θρηνεί ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ του Ολυμπιακού και πρώην προπονητή του Τηλυκράτη, Γιάννη Γούναρη.




Τις δυσκολότερες στιγμές της ζωής του βιώνει ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού, Γιάννης Γούναρης. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η 42χρονη γυναίκα έπεσε στο κενό από τον τέταρτο όροφο της πολυκατοικίας που ζούσε στην Καλαμαριά, βρίσκοντας τραγικό θάνατο. Η κηδεία θα γίνει το πρωί της Τρίτης (6/8, 09:30) στον Φοίνικα.

Ο Γούναρης ξεκίνησε την καριέρα από τη Δόξα Νεαπόλεως, στη συνέχεια πήγε στον ΠΑΟΚ, μετέπειτα στον Ολυμπιακό και έκλεισε την καριέρα του στον Μακεδονικό Νεάπολης. Ως προπονητής πέρασε από τους πάγκους των Ολυμπιακού, Ξάνθης, ΠΑΟΚ, Νάουσας, Δόξα Δράμας, Πανιωνίου, Καστοριάς, Πανσερραϊκού, Λεβαδειακού, Νίκης Βόλου, Λαμίας, ΠΑΣ Γιάννινα, Πανθρακικού, Τηλυκράτη και Πρέβεζας.

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΡΘΡΑ

Ζητάει προσωπικό το Monato στο Κάθισμα(pics)

Άτομα για να στελεχωθεί το προσωπικό της καλοκαιρινής σεζόν, σε ένα ευχάριστο και ιδανικό περιβάλλον, ζητάει η επιχείρηση του ΜΟΝΑΤΟ στο ΚΑΘΙΣΜΑ. Οι ειδικότητες που