Νίκη Λευκάδας: Η Ντόροθι Αντομάκο το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Νίκης.(video)

Την έναρξη της συνεργασίας του με την Αμερικανίδα αθλήτρια Ντόροθι Αντομάκο (Dorothy Adomako) ανακοινώνει ο Α.Σ. ΝΙΚΗ ΛΕΥΚΑΔΑΣ. Είναι η τρίτη ξένη αθλήτρια που αποκτάει η Νίκη Λευκάδας για την νέα σεζόν 2019-20.




Η 23χρονη γκαρντ με ύψος 1.85 θα αγωνιστεί για πρώτη φορά μακριά από την πατρίδα της. Την τελευταία χρονιά στο GeorgeTown University είχε κατά μέσο όρο 15,9 πόντους ανά αγώνα, το ύψος της τη βοήθησε να έχει 6,9 ριμπάουντ και 1,1 μπλοκ ανά αγώνα, ενώ ψηφίστηκε τέσσερις φορές καλύτερη παίκτρια της Big East Conference.

«Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένη για αυτό το κεφάλαιο που ανοίγεται στην καριέρα μου στην Λευκάδα. Ανυπομονώ να ξεκινήσω τη δουλειά με τις συμπαίκτριές μου, να γνωρίσω όλους εσάς και να δω το γυμναστήριο. Ήταν για μένα πάντοτε όνειρο να παίξω μπάσκετ επαγγελματικά. Είμαι πολύ χαρούμενη που είμαι μέρος μιας υπέροχης ομάδας. Θα είναι μια εξαιρετική χρονιά», ήταν η πρώτη δήλωση της ως αθλήτρια της Νίκης Λευκάδας.



Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΡΘΡΑ

Ζητάει προσωπικό το Monato στο Κάθισμα(pics)

Άτομα για να στελεχωθεί το προσωπικό της καλοκαιρινής σεζόν, σε ένα ευχάριστο και ιδανικό περιβάλλον, ζητάει η επιχείρηση του ΜΟΝΑΤΟ στο ΚΑΘΙΣΜΑ. Οι ειδικότητες που