Στοίχημα: Η αξία στα γκολ και μια κόντρα –πρόκριση!

Καλημέρα φίλοι και φίλες του στοιχήματος! Ακόμα ένα σαββατοκύριακο ολοκληρώθηκε, ακόμα ένα τριήμερο Ευρώπης ξεκινά. Σήμερα Τρίτη, κλασική ημέρα Τσάμπιονς Λιγκ αλλά κατ’εξαίρεση και Γιουρόπα Λιγκ λόγω προγράμματος, με σπουδαίες αναμετρήσεις να διεξάγονται με φόντο την πρόκριση στα πλέι οφ της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης στην Ευρώπη. Φυσικά, σήμερα υπάρχει κι έντονο ελληνικό ενδιαφέρον με τον Ολυμπιακό να κοντράρεται εντός με την Βικτόρια Πλζεν για την πρόκριση στον επαναληπτικό του 0-0. Εμείς θα ασχοληθούμε με αυτό το παιχνίδι και φυσικά όχι μόνο. Ας δούμε τι έχει βγάλει η διαλογή:

Ντουντελάνζ – Σκεντίγια 79(18:55προκρ.  EuropaLeague):

Ξεκινάμε με το πρώτο χρονικά παιχνίδι της λουξεμβούργιαςΝτουντελάνζ που υποδέχεται την Σκοπιανή Σκεντίγια. Η Ντουντελάνζ μάς συστήθηκε για πρώτη φορά πέρσι, όταν έκανε την έκπληξη και προκρίθηκε στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, όταν και αντιμετώπισε τις Μπέτις, Μίλαν και Ολυμπιακό. Έπαιξε καλά, με αξιοπρέπεια αλλά δεν κατάφερε κάτι. Επιστρέφει ξανά φέτος σε γνώριμα λιμέρια και έχει το πάνω χέρι με αντίπαλο την Σκεντίγια. Εκτός έδρας θριάμβευσε και έγινε ήδη η μοναδική ομάδα των προκριματικών που εδώ και σχεδόν έναν χρόνο δεν έχει ήττα!! Νίκησε μα 1-2 και έβαλε γερές βάσεις πρόκρισης. Σκοράρει πανεύκολα, και μάλιστα με περίσσια άνεση, ανεξαρτήτως αντιπάλου. Όμως δέχεται γκολ και πολλές φορές κάνει τα εύκολα δύσκολα. Δεύτερη φορά θα αναμετρηθούν οι δυο τους, δεν υπάρχει προϊστορία. Η Σκεντίγια από την άλλη μεριά δεν πατάει καλά. Σε 5 πρόσφατες αναμετρήσεις της σκόραρε μεν σχεδόν σε όλες αλλά συμπλήρωσε 3 ήττες και 2 νίκες, καθιστώντας την ανισσόροπη και απρόβλεπτη. Ο αγώνας θα διεξαχθεί σε ουδέτερο γήπεδο και αυτό ίσως κρίνει πολλά ίσως και όχι. Θα επιδιώξουν αμφότερες το σκοράρισμα και την πρόκριση. Πάμε με το over 2.5 στο 1.75 (Stoiximan).

Ολυμπιακός-Βικτόρια Πλζεν (21:30προκρ. Championsleague):

Κλείνουμε με το ματς του Ολυμπιακού που υποδέχεται την Πλζεν από την Τσεχία στον επαναληπτικό του 0-0. Στον πρώτο επίσημο αγώνας τους οι ερυθρόλευκοι έδειξαν μεγάλες αδυναμίες και καμία ετοιμότητα. Δεν υπήρχε πλάνο στο παιχνίδι τους, δεν υπήρχε φρεσκάδα, δεν υπήρχε καθαρό μυαλό, έγιναν πολλά αβίαστα λάθη ενώ η αχίλλειος πτέρνα του απεδείχθη για ακόμα μια φορά η άμυνά του. Τυχερός που δεν δέχθηκε γκολ αν και η Πλζεν είχε και δοκάρι. Τα φιλικά του είχαν μια τρομερή σταθερότητα. Το 80% εξ αυτών έληξαν ισόπαλα με 1-1. Αυτό δείχνει ότι ναι μεν υπήρξε μια ισορροπία αλλά από την άλλη αναδείχθηκε μία ακόμη φορά το πρόβλημα στο σκοράρισμα. Οι μετεγγραφές που έγιναν αφενός δεν έδειξαν ότι μπορούν να κάνουν τη διαφορά ενώ απογοήτευση στο πρώτο ματς ήταν ο πολυδιαφημισμένος Σεμέδο. Αργός, κακός με τη μπάλα στα πόδια, πηγή κινδύνου. Είναι νωρίς ακόμα βέβαια, για όλες τις ομάδες, αλλά ο Ολυμπιακός όφειλε να είναι πιο έτοιμος. Προϊστορία δεν υπάρχει μεταξύ τους. Από την άλλη μεριά έχουμε την σαφώς πιο έτοιμη Πλζεν που στις αντεπιθέσεις είναι τρομερά επικίνδυνη και ξεδιπλώνεται ωραία, κάτι που είδαμε και στον πρώτο αγώνα. Έχει ήδη δώσει 3 επίσημα παιχνίδια στο πρωτάθλημά της και αυτό παίζει σπουδαίο ρόλο. Λάθος οι αποδόσεις, υποτιμάται κατάφορα η Πλζεν. Είναι μια έμπειρη ομάδα και μπορεί την πρόκριση, αφού θα παίξει για μισό γκολ έστω και σε αντεπίθεση. Πάμε λοιπό με την πρόκριση Πλζεν στο 2.47 (Betshop).

Διαβάστε καθημερινά τα καλύτερα προγνωστικά στο Sportbet.grκαι ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από το νόμιμο στοίχημα και τις στοιχηματικές εταιρίες όπως ηBet365. Καλή τύχη!

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΕΠΣ Π-Λ| Κύπελλο: Ολοκληρώθηκε η συνέντευξη τύπου του τελικού κυπέλλου(Photos)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της Ένωσης, η προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου, με κύριο και μοναδικό θέμα της το τελικό Κυπέλλου της ΕΠΣ Πρέβεζας/Λευκάδας, που θα πραγματοποιηθεί