Τηλυκράτης: Ξεκίνησαν το “τρέξιμο” οι “κυανέρυθροι”

Ξεκίνησε σήμερα το απόγευμα η προετοιμασία του Τηλυκράτη  για τη νέα χρονιά.

Μέσα σε ευχάριστο κλίμα παίχτες, τεχνικό επιτελείο, διοίκηση και φίλαθλοι έδωσαν το παρών στην πρώτη προπόνηση του Τηλυκράτη στο δημοτικό στάδιο Λευκάδας.



Η διοίκηση της ομάδας, ευχήθηκε σε όλους καλή αγωνιστική χρονιά και έθεσε την υγεία των ποδοσφαιριστών πάνω απ’ όλα!

Ο Δημήτρης Μαγκαφίνης ο οποίος ανανέωσε την συνεργασία του με τον Τηλυκράτη θα εχει βοηθό και φέτος τον Στάθη Κατωπόδη, γυμναστής θα είναι ο Αποστόλης Ροντογιάννης και προπονητής τερματοφυλάκων ο Μάκης Φατούρος.

Είκοσι ποδοσφαιριστές έδωσαν το «παρών» στην πρώτη συγκέντρωση της ομάδας.







 

Από το περσινό ρόστερ οι Άγγελος Δημητρίου, Αλέξανδρος Κολοβός, Γιώργος Καταγής, Διονύσης Μπουρδούβαλης, Θοδωρής Περιστέρης, Κλάιντι Τόσκα, Λεονάρντο Τσελάι, Λεντιόν Μπαλί, Νίκος Λογαράς, Ρομέο Τσελάι και Σπύρος Καταγής και οι νεοαποκτηθέντες Ανδρέας Μαστραντωνάκης, Βασίλης Θώδης, Γιάννης Μπινιάρος, Γιώργος Τσόφλιος, Δημήτρης Ντόβας, Δημήτρης Φερεντίνος, Έντουαρντ Χούσινετς, Θανάσης Τσιαντής, Περικλης Παναγιωτίδης, Χρήστος Αλομπισάτ και Χρήστος Καλατζής.

Την πρώτη προπόνηση παρακολούθησε και ο τεχνικός διευθυντής του Παναιτωλικού, Μάκης Μπελεβώνης αλλά και ο Θοδωρής Μπινιάρος που θα παρακολουθεί την πορεία της ομάδας εκ μέρους του Παναιτωλικού.

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΕΠΣ Π-Λ| Κύπελλο: Όλοι οι τελικοί και οι κυπελλούχοι – Δείτε τη “Χρυσή Βίβλος”

Η «Χρυσή Βίβλος» των τελικών κυπέλλου της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας: 1981-82 ΠΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑ-Α.Ο.ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΟΥ 7-3 1982-83 ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΓΑΣ-ΑΧΕΡΩΝ ΚΑΝΑΛΑΚΙΟΥ 0-2 1983-84 ΕΘΝΙΚΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ-ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ 3-1 1984-85 ΚΕΡΑΥΝΟΣ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΕΠΣ Π-Λ| Κύπελλο: Ολοκληρώθηκε η συνέντευξη τύπου του τελικού κυπέλλου(Photos)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της Ένωσης, η προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου, με κύριο και μοναδικό θέμα της το τελικό Κυπέλλου της ΕΠΣ Πρέβεζας/Λευκάδας, που θα πραγματοποιηθεί