Α΄ ΕΠΣ Π-Λ: Ανανέωσε ο Μήτσης – Έκλεισε ο Τζαμαλής

Με την φανέλα του ΠΑΣ Θύελλα θα αγωνίζεται και τη νέα χρονιά ο Χρήστος Μήτσης.Ενώ, στην ομάδα του Μοναστηρακίου, θα συνεχίσει την καριέρα του ο Στάθης Τζαμαλής.




Ο έμπειρος αμυντικός Χρήστος Μήτσης με αρκετές συμμετοχές στις επαγγελματικές κατηγορίες συμφώνησε με την διοίκηση του συλλόγου και συνεχίζει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στον ΠΑΣ Θύελλα.

Ο Στάθης Τζαμαλής πέρυσι αγωνίστηκε με την φανέλα της ΑΕ Μεσολογγίου με την οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα της Σ’ ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας.

Ο 32χρονος μέσος κατά το παρελθόν αγωνίσθηκε με επιτυχία σε Άρη Λεπενούς, Κεραυνό Αγρινίου, ΑΟ Ελαιοφύτου, Ανατολή Ιωαννίνων , Όμηρος Νεοχωρίου, Αμφίλοχο, Άρη Αιτωλικού, Ολυμπιακό Παναιτωλίου, Αχελώο Αγγελοκάστρου, Απόλλων Θέρμου, ΑΕ Βάλτου, Κλεάνθη Παραδεισίου Ρόδου, Απόλλων Αγίου Ιωάννη Χανιών και ΑΕ Μεσολογγίου.

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Δελτίο Τύπου ΑΓΑ Εύαθλος Λευκάδας-Νυδριού(Photos)

ο ΔΣ του σωματείου συγχαίρει τον Διεθνή Εκπαιδευτή Ταεκβοντο Καββαδία Ευστάθιο για ακόμα  ένα πτυχίο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού αυτήν την φορά στο ΚΙΚ ΜΠΟΞ. 

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Σε Πασχαλινό τουρνουά βόλεϊ στη Πρέβεζα οι U-16 & U-18 των Ελπίδων

Συνεχίζονται οι δραστηριότητες του ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ Γ Σ ΠΡΕΒΕΖΑΣ με τη διοργάνωση τουρνουά ακαδημιών αλλά και φιλικών αγώνων των αναπτυξιακών τμημάτων. Τη Κυριακή των Βαΐων 28/4/24