Τριπλή μεταγραφική ενίσχυση για το Σούλι Παραμυθιάς

Τριπλή μεταγραφική ενίσχυση για το Σούλι Παραμυθιάς που ενέταξε στο δυναμικό του τους Βαλεντίνο Μούτσιο, Γιώργο Κωσταμένα και Δημήτρη Τάτση.




Τρεις ποδοσφαιριστές απέκτησε το Σούλι Παραμυθιάς, οι πρώτες του στη φετινή μεταγραφική περίοδο, ενισχύοντας έτσι το ρόστερ του ενόψει της ερχόμενης σεζόν στη Γ΄Εθνική. Κοινό τους σημείο, ότι και οι τρεις τους έχουν αγωνιστεί στην ομάδα νέων του ΠΑΣ Γιάννινα.

Η Παραμυθιά έκανε δικό της τον 21χρονο κεντρικό χαφ, Βαλεντίνο Μούτσιο, ο οποίος ανήκε πέρυσι στον Θρίαμβο Σερβιανών, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί επίσης σε Αναγέννηση Καρδίτσας και Κ20 ΠΑΣ .


Ο Μούτσιος είναι γνώριμος στους θεσπρωτούς φιλάθλους και από τη συμμετοχή του, το περασμένο καλοκαίρι σε μέρος της προετοιμασίας του Θεσπρωτού.Από τον Θρίαμβο Σερβιανών η Παραμυθιά πήρε και τον Γιώργο Κωσταμένα, ο οποίος αγωνίζεται σε θέση ακραίου επιθετικού, είναι 20 ετών και στο παρελθόν έχει θητεύσει και στην Κ19 του ΠΑΣ Γιάννινα.
Η τρίτη μεταγραφή που πραγματοποίησε το Σούλι, είναι ο αριστερός μπακ, Δημήτρης Τάτσης (19 χρ.) προερχόμενος από τα τμήματα υποδομής του «Άγιαξ της Ηπείρου».

πηγή+φωτογραφίες: theball.gr

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Α΄ ΕΠΣ Π-Λ| Παρελθόν ο Πετσίνης από τον Απόλλων Πάργας

Η διοίκηση του Απόλλωνα Πάργας ανακοίνωσε την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Γιώργο Πετσίνη. Αναλυτικά: Ο Απόλλων Πάργας ανακοινώνει την κοινή συναινέσει