Α΄ ΕΠΣ Π-Λ: Το 1ο σκόρερ της ΕΠΣ Αιτ/νίας ο ΠΑΣ Θύελλα Μοναστηρακίου

Πιο συγκεκριμένα στο δυναμικό του ΠΑΣ Θύελλα  ανήκει εδώ και λίγες ώρες, ο πρώην παίκτης της ΑΕ Μεσολογγίου και πρώτος σκόρερ της Α΄ ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας Αποστόλης Τσιούνης. – Ο ΠΑΣ Θύελλα μέχρι στιγμής έχει κερδίσει τις εντυπώσεις στο μεταγραφικό παζάρι δείχνοντας ότι θέλει να δημιουργήσει μια ομάδα που θα παλεύει το κάθε ματς και θα στοχεύει στη νίκη.




Χωρίς μεγάλα λόγια αλλά με συνεχόμενα ραντεβού και συναντήσεις, η διοίκηση στοχεύει στην εκπλήρωση των στόχων που έχει θέσει, και με τους ανθρωπους του συλλογου να δείχνουν ότι κάθε φορά που στοχεύουν σε κάτι το πετυχαίνουν.

Παρότι η συγκεκριμένη περίπτωση έμοιαζε δύσκολη αφού ο ποδοσφαιριστής που ενδιαφέρονταν ο ΠΑΣ Θύελλα είχε κατακτήσει τίτλο με την ΑΕ Μεσολογγίου και είχε δεχτεί αρκετές προτάσεις, η οικονομική υπέρβαση έγινε.

Ο Αποστόλης Τσιούνης πείσθηκε να φορέσει τη φανέλα του ΠΑΣ Θύελλα  αφού οι άνθρωποι της ομάδας κάλυψαν τα… θέλω του, με τον ίδιο να δείχνει έτοιμος για τη νέα πρόκληση στην καριέρα του.

Με μεγάλη πείρα ο Αποστόλης Τσιούνης θα αποτελέσει ένα από πιο βαριά χαρτιά για την ομάδα του Ηρακλή Στασινού.

Ο 29χρονος επιθετικός τα τελευταία χρόνια έχει αγωνιστεί με επιτυχία σε Αμφίλοχο, Ακαρνανικό Φυτειών, Νέους Παναιτωλικού, ΑΟ Ελαιοφύτου, Τηλυκράτη Λευκάδας, ΑΕ Μεσολογγίου, Ρόδος, Πύνδα Κίτρους Κατερίνης, Νέο Αμφίλοχο και ΑΕ Μεσολογγίου.

Την σεζόν 2017-18 αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ με την ομάδα του Νέου Αμφιλόχου στον 3ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής με 15 τέρματα.

Την περσινή χρονιά κατέκτησε το πρωτάθλημα στην Α΄ κατηγορία της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας με την φανέλα της ΑΕ Μεσολογγίου πετυχαίνοντας 25 γκολ στην κανονική διάρκεια και 7 στα μπαράζ ανόδου.

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Α΄ ΕΠΣ Π-Λ| Παρελθόν ο Πετσίνης από τον Απόλλων Πάργας

Η διοίκηση του Απόλλωνα Πάργας ανακοίνωσε την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Γιώργο Πετσίνη. Αναλυτικά: Ο Απόλλων Πάργας ανακοινώνει την κοινή συναινέσει