Γ΄ Εθνική: Ανακοίνωσε Ελέζι και Μούρα ο Αχέρων Καναλακίου

Ανακοινώθηκε το απόγευμα της Τρίτης (16/7) η επέκταση της συνεργασίας του ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου με τον Γιάννη Ελέζι.  Με την φανέλα του ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου θα αγωνίζεται και τη νέα χρονιά ο Αλέξανδρος Μούρας.
Αναλυτικά:

Ο ΠΑΣ Αχερων είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την παραμονή του Ελεζι Ιωάννη στην ομάδα μας. Την προσπάθεια διατήρησης σχεδόν ακέραιου του εκπληκτικού βασικού κορμού, όπου οδήγησε την ομάδα μας στην εξαιρετική πορεία στο πρωτάθλημα της Γ´ Εθνικής στη διάρκεια της σεζόν που μας πέρασε θέλει να κρατήσει ο σύλλογος μας. Ο Ελεζι Ιωάννης κατά την περσινή σεζόν έπαιξε σε 14 παιχνίδια πρωταθλήματος και 5 κυπέλλου, αναμένεται να αποτελέσει και την προσεχή σεζόν ένα ιδιαίτερα χρήσιμο εργαλείο και μια αξιόπιστη λύση για τη γραμμή κρούσης για τον νέο μας προπονητή. Ο Ποδοσφαιριστης μας Διακρίνεται για την υψηλή τεχνική του κατάρτιση και αγωνίζεται με επιτυχία ως αμυντικός μέσος καθώς και ως Σέντερ φορ. Νιώθουμε τη βεβαιότητα ότι η προοπτική του στη φιλόδοξη ομάδα μας είναι μεγάλη, λόγω των σπάνιων στοιχείων που διέπουν τον χαρακτήρα του, αγωνιζόμενος πάντα με μεγάλο σθένος. Η διοίκηση του εύχεται πρωτίστως σιδερένια υγεία και να ζήσει ιστορικές επιτυχίες με τον Σύλλογό μας.

Η ανακοίνωση του συλλόγου:

Ο ΠΑΣ Αχέρων είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοίνωση μια ακόμη παραμονή ποδοσφαιριστή του συλλόγου μας, ανανεώνουμε την συνεργασία μας με τον Μούρα Αλέξανδρο και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Η παραμονή του, σηματοδοτεί την εμπιστοσύνη που έχει η διοίκηση και το τεχνικό τιμ στο πρόσωπό του νεαρού και ιδιαίτερα εξελίξιμου τερματοφύλακα της ομάδας μας για το παρόν και το μέλλον. Ο τερματοφύλακας μας την περσινή χρόνια είχε 3 συμμετοχές στους αγώνες κυπέλλου.

Αλέξανδρε, όλοι στον ΠΑΣ Αχέρων σου ευχόμαστε υγεία και μια ακόμη καλύτερη και γεμάτη χρόνια με τον Σύλλογο μας.

Related News

Comments are closed