Στάθης Καρτάνος: «Στον Οδυσσέα θέλουμε να αναδείξουμε το ταλέντο της Λευκάδας…»

Δεν είναι η πρώτη φορά που ένας πρώην ποδοσφαιριστής αποφασίζει να ασχοληθεί με την αγαπημένη του ομάδα από άλλο πόστο. Ένας ακόμη λοιπόν που ακολουθεί αυτό τον δρόμο, είναι ο Στάθης Καρτάνος δικός μας άνθρωπος καθώς είναι από τους βασικούς μετόχους στον Λευκαδίτικο Λόγο, στο Lefkadapress και στο περιοδικό Χαλαρά! Ο Οδυσσέας Νυδριού έχει πλέον νέο διοικητικό συμβούλιο, με τον Στάθη Καρτάνο να κατέχει την θέση του γραμματέα κάτι που έχει γίνει ήδη γνωστό εδώ και λίγες ημέρες. Εμείς βρεθήκαμε με τον Στάθη στο γήπεδο της ομάδας στην Ράχη, μιλήσαμε για την απόφαση του αυτή, για τα σχέδια της ομάδας και τα όνειρα του στην επόμενη μέρα του Οδυσσέα..

πηγή: lefkadapress.gr

 

Από την επαγγελματική σας ενασχόληση με τον τουρισμό, τώρα και στο ποδόσφαιρο. Πως προέκυψε αυτό; 

Πάντα ήμουν κοντά στο ποδόσφαιρο, είτε ως παίκτης του Οδυσσέα, των Ελπίδων και των Σφακιωτών είτε ως απλός φίλαθλος στα αθλητικά δρώμενα του τόπου μας. Όποιος έχει ζήσει τον αθλητισμό από μέσα, δύσκολα τον αποχωρίζεται και νομίζω πως ήρθε η στιγμή να βοηθήσω και εγώ όπως μπορώ από άλλο πλέον πόστο.

Πρώην παίκτης της ομάδας και τώρα στο ΔΣ. Πως αισθάνεστε που είστε και πάλι μέλος της οικογένειας του Οδυσσέα, μέσα από μια άλλη θέση στο συμβούλιο της ομάδας;

Ο Οδυσσέας είναι από τα πιο ιστορικά σωματεία της περιοχής μας και είναι τιμή μου να είμαι μέλος της οικογένειας αυτής .Σίγουρα η τελευταία επιχειρηματική μου δραστηριότητα στον χώρο των media στο νησί (lefkadapress, Λευκαδίτικος Λόγος, Χαλαρά) μου δίνει τα εφόδια να βοηθήσω την ομάδα του Οδυσσέα σε θέματα προβολής και συνολικής προώθησης του σωματείου.

Νέο ΔΣ, νέοι στόχοι για την ομάδα πριν από την έναρξη της φετινής αγωνιστικής σεζόν. Ποιοι αυτοί;

Ο ρόλος του Οδυσσέα είναι να πρωταγωνιστεί και αυτός είναι και ο φετινός στόχος του. Είμαστε μια δυνατή ομάδα που πρόεκυψε από τον συνδυασμό παλαιών σημαντικών μελών και νέων, με όρεξη και διάθεση στο καινούριο ΔΣ.Θα κάνουμε τα πάντα έτσι ώστε να παρουσιάσουμε κάτι πολύ αξιόλογο στην εφετινή αγωνιστική σεζόν. Είμαστε ένα ερασιτεχνικό σωματείο που θα προσπαθήσουμε να δουλέψουμε σε όσο πιο επαγγελματικά πλαίσια γίνεται.

 Αναμένονται εκπλήξεις;

Όπως ήδη γνωρίζετε η ομάδα έχει νέο προπονητή τον κ. Φερεντίνο. Διάθεση μας είναι να αγωνίζονται στην πρώτη ομάδα σύντομα όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά γίνεται από το νησί μας. Θέλουμε να μπορέσουμε να αναδείξουμε το ταλέντο στην Λευκάδα, που όλοι γνωρίζουμε ότι υπάρχει. Γιατί όχι μια μέρα να δούμε έναν Λευκαδίτη που ξεκίνησε από τον Οδυσσέα να διαπρέπει στο Ελληνικό ποδόσφαιρο και στην Super League.

Προσωπικά, ποιες οι δικές σας βλέψεις; Τι επιθυμείτε να προσφέρετε;

Ο Οδυσσέας είχε την μεγάλη τύχη, να αδελφοποιηθεί πριν από μερικά χρόνια με μια από τις πιο μεγάλες ομάδες στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο την Μονακό. Πρόκειται για μια πολύ δυνατή σχέση. Στόχος μας είναι να συνεχιστεί αυτή η εξαιρετική συνεργασία μεταξύ των δύο ομάδων, που μόνο οφέλη έχει για τον Οδυσσέα αλλά και την περιοχή συνολικά. Είδατε το εφετινό μεγάλο φιλικό παιχνίδι για φιλανθρωπικό σκοπό μεταξύ των θρύλων της Μονακό και της Εθνικής μας ομάδας, τι απήχηση είχε εντός και εκτός συνόρων. Τα κέρδη τεράστια για το νησί μας και την τοπική κοινωνία! Θα προσπαθήσουμε να γεννήσουμε και άλλες τέτοιες ιδέες, να συνεργαστούμε ακόμη πιο στενά με τους ανθρώπους της Μονακό, που πλέον είναι φίλοι μας, με μοναδικό σκοπό την εξέλιξη του Οδυσσέα Νυδριού.

Related News

Comments are closed