Τηλυκράτης: Ελεύθεροι οι Γεωργούσης, Πριόνας και Βασίλας (Pics)

Σε αναζήτηση ομάδας βρίσκεται ο Νίκος Βασίλας που έμεινε ελεύθερος από τον Τηλυκράτη Λευκάδας. Ενώ, το ίδιο δρόμο “ακολουθούν” και οι Σπύρος Γεωργούσης και Γιάννης Πριόνας.



Ο 23χρονος αριστερός μπακ-χαφ ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής του Σκουφά Κομποτίου, όπου και επέστρεψε έπειτα από ένα πέρασμα από την ΑΕ Καραϊσκάκης, και στη συνέχεια αγωνίστηκε στην Αμβρακία Κωστακιών.

Τα τελευταία δυο χρόνια αγωνίστηκε στον Τηλυκράτη Λευκάδας.

Ο Νίκος Βασίλας μετά τη λύση της συνεργασίας του με τον Τηλυκράτη Λευκάδας σε δηλώσεις του στο sportime24.gr ευχαρίστησε διοίκηση, προπονητές και συμπαίκτες.

Αναλυτικά:

Ένας κύκλος ακόμη έκλεισε. Θα ήθελα να ευχαριστήσω πολύ όλους όσους συνεργάστηκα αυτά τα δυο χρόνια στον Τηλυκράτη (προπονητές, συμπαίκτες και διοίκηση) φεύγω και κρατάω μόνο τα καλά..Εις το επανιδείν!!!

Σε αναζήτηση ομάδας βρίσκονται οι Σπύρος Γεωργούσης και Γιάννης Πριόνας.

Οι δύο παίκτες έμειναν ελεύθεροι από τον Τηλυκράτη και τον Παναιτωλικό στον οποίο ανήκαν τα δικαιώματά τους και πλέον διερευνούν τρόπους που θα τους οδηγήσουν σε μεγαλύτερη από την Γ’ Εθνική κατηγορία που είναι και ο στόχος τους.

Οι δύο τους προέρχονται από μία πολύ καλή σεζόν γεγονός που τους βοήθησε να μπουν στο στόχαστρο ομάδων.

Κλείνοντας να αναφέρουμε ότι υπάρχουν πληροφορίες που θέλουν τον Σπύρο Γεωργούση να είναι στόχος του Θεσπρωτού.

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Α΄ ΕΠΣ Π-Λ: Τα αποτελέσματα της 22ης αγωνιστικής και η τελική βαθμολογία

Τα αποτελέσματα και η τελική βαθμολογία της κανονικής περιόδου στην Α΄ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας. Οδυσσέας Νυδριού – Απόλλων Βουβοποτάμου 0-2 Θρίαμβος Λούρου – ΠΑΣ Παλιάμπελα 3-1 Αμβρακικός Βόνιτσας –

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Α΄ ΕΠΣ Π-Λ| Την Τετάρτη (20/3) η κλήρωση των Play Off

Σας ενημερώνουμε ότι την Τετάρτη 20/03/2024 και ώρα 11:00π.μ., θα πραγματοποιηθεί η Κλήρωση των Play-off Α’ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας αγωνιστικής περιόδου 2023-24, στα γραφεία της Ένωσης (Αρκαδίου 17, Πρέβεζα). (ΑΡΘΡΟ