ΕΟΚ: Δηλώσεις συμμετοχής – Κληρώσεις Εθνικών Πρωταθλημάτων και Κυπέλλων Ελλάδος

Από την Επιτροπή Εθνικών Πρωταθλημάτων ανακοινώνεται πως η προθεσμία για τις δηλώσεις συμμετοχής στα Εθνικά Πρωταθλήματα λήγει τη Δευτέρα 15/7/2019.




Οι προκηρύξεις για τα Εθνικά Πρωταθλήματα και τα Κύπελλα Ελλάδος Ανδρών και Γυναικών έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της ΕΟΚ και μπορείτε να ενημερωθείτε πατώντας εδώ.

Οι κληρώσεις των Εθνικών Πρωταθλημάτων των κατηγοριών Α1 Γυναικών, Α2 Ανδρών, Α2 Γυναικών 1ος Όμιλος, Β΄ Ανδρών 1ος Όμιλος, Γ΄ Ανδρών 1ος και 2ος  Όμιλος, και των Κυπέλλων Ανδρών και Γυναικών θα πραγματοποιηθούν στην Αθήνα σε αίθουσα του Ξενοδοχείου “Divani Caravel” τη Δευτέρα 19 Αυγούστου.

Οι κληρώσεις των Εθνικών Πρωταθλημάτων των κατηγοριών Α2 Γυναικών 2ος Όμιλος, Β΄ Ανδρών 2ος Όμιλος, Γ΄ Ανδρών 3ος και 4ος Όμιλος θα πραγματοποιηθούν στη Θεσσαλονίκη στην αίθουσα συνεδριάσεων του Καυτανζόγλειου την Τρίτη 20 Αυγούστου.

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Α΄ ΕΠΣ Π-Λ: Τα αποτελέσματα της 22ης αγωνιστικής και η τελική βαθμολογία

Τα αποτελέσματα και η τελική βαθμολογία της κανονικής περιόδου στην Α΄ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας. Οδυσσέας Νυδριού – Απόλλων Βουβοποτάμου 0-2 Θρίαμβος Λούρου – ΠΑΣ Παλιάμπελα 3-1 Αμβρακικός Βόνιτσας –

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Α΄ ΕΠΣ Π-Λ| Την Τετάρτη (20/3) η κλήρωση των Play Off

Σας ενημερώνουμε ότι την Τετάρτη 20/03/2024 και ώρα 11:00π.μ., θα πραγματοποιηθεί η Κλήρωση των Play-off Α’ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας αγωνιστικής περιόδου 2023-24, στα γραφεία της Ένωσης (Αρκαδίου 17, Πρέβεζα). (ΑΡΘΡΟ