Γ΄ Εθνική: Έναρξη συνεργασίας με τους Λαζανά, Καρμοκόλια, Βασιλόπουλο ο ΠΑΣ Πρέβεζας

Το Δ.Σ. του ΠΑΣ Πρέβεζα ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τρεις ταλαντούχους ποδοσφαιριστές. Με την κιτρινόμαυρη φανέλα θα αγωνίζονται τη νέα σεζόν ο Γιώργος Λαζανάς, ο Θοδωρής Καρμοκόλιας και ο Βασίλης Βασιλόπουλος.




IMG 8380

Ο Γιώργος Λαζανάς (γεν. 25-9-1999) αγωνίζεται στο αριστερό άκρο της άμυνας και στο παρελθόν έχει παίξει ποδόσφαιρο στα τμήματα υποδομής της ΑΕΚ, του Ατρομήτου και της Παναχαϊκής.

IMG 8385

Ο Θεόδωρος Καρμοκόλιας (γεν. 19-11-1999) αγωνίζεται στο κέντρο της άμυνας και στο παρελθόν έχει παίξει ποδόσφαιρο στα τμήματα υποδομής της Παναχαϊκής.

IMG 8387

Ο Βασίλης Βασιλόπουλος (γεν. 13-2-2000) είναι δεξιός μπακ και στο παρελθόν έχει παίξει ποδόσφαιρο στα τμήματα υποδομής του Παμπατραϊκού, της ΑΕΚ και της Παναχαϊκής.

Οι τρεις αθλητές έδωσαν τα χέρια με τη διοίκηση της ομάδας το απόγευμα της Δευτέρας στα νέα γραφεία του ΠΑΣ Πρέβεζα και δήλωσαν πως θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να βοηθήσουν το σύλλογο να πετύχει τους στόχους του.

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΡΘΡΑ

Ζητάει προσωπικό το Monato στο Κάθισμα(pics)

Άτομα για να στελεχωθεί το προσωπικό της καλοκαιρινής σεζόν, σε ένα ευχάριστο και ιδανικό περιβάλλον, ζητάει η επιχείρηση του ΜΟΝΑΤΟ στο ΚΑΘΙΣΜΑ. Οι ειδικότητες που