Γ΄ Εθνική: Ανακοίνωσε Μπαλάφα, Παππά και Λεκάνη η Αναγέννηση Άρτας

Στην Αναγέννηση Άρτας θα συνεχίσει την καριέρα του ο έμπειρος επιθετικός Κώστας Μπαλάφας ο οποίος αγωνιζόταν τη περσινή σεζόν στη Δόξα Ωρωπού. Επίσης, ανακοίνωσε την απόκτηση του 19χρονου επιθετικού Δημήτρη Λεκάνη και του 17χρονου αμυντικού Νίκου Παππά ανακοίνωσε η Αναγέννηση Άρτας.




Η ανακοίνωση:

Στην ομάδα μας και ο έμπειρος επιθετικός Κώστας Μπαλάφας.

Σε μια ακόμη δυνατή μεταγραφική κίνηση προχώρησε η ομάδα μας σήμερα αφού ήρθε σε συμφωνία με τον έμπειρο επιθετικό Κώστα Μπαλάφα που και στο παρελθόν αγωνίσθηκε με τα χρώματα της ομάδας μας.

Ο επιθετικός σέντερ αγωνιζόταν τη περσινή σεζόν στη Δόξα Ωρωπού στο γειτονικό δυνατό πρωτάθλημα της Πρέβεζας – Λευκάδας.
Με την έλευση του, η ομάδα μας αποκτά αν μη τι άλλο, μια πολλή δυνατή γραμμή πυρός στην επίθεση.

Καλή χρονιά με υγεία Κώστα και ευχή μας, τα καλύτερα με τα χρώματα της ιστορικής Αναγέννησης Άρτας».

Η ανακοίνωση:
Δύο ακόμη νέα μεταγραφικά αποκτήματα για την ομάδα μας.

Ο 19χρονος επιθετικός Δημήτρης Λεκάνης που αγωνιζόταν τη περσινή χρονιά σε Α.Ο. Φλωριάδας στη Γ΄Εθνική στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος και στη Δόξα Ώρωπού Πρέβεζας και ο 17χρονος Αμυντικός (στόπερ) Νίκος Παππάς που αγωνιζόταν στην Α.Ε. Καμπής και ήταν βασικός επίσης στην ομάδα Νέων της ΕΠΣ Άρτας, αποκτήθηκαν, ενισχύουν και φρεσκάρουν ακόμη περισσοτερο το ρόστερ της ομάδας μας.
Καλωσορίζουμε και τα παιδιά αυτά στην οικογένεια της Αναγέννησης Άρτας.
Στη φωτό ο Δημήτρης Λεκάνης.

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Δελτίο Τύπου ΑΓΑ Εύαθλος Λευκάδας-Νυδριού(Photos)

ο ΔΣ του σωματείου συγχαίρει τον Διεθνή Εκπαιδευτή Ταεκβοντο Καββαδία Ευστάθιο για ακόμα  ένα πτυχίο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού αυτήν την φορά στο ΚΙΚ ΜΠΟΞ. 

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Σε Πασχαλινό τουρνουά βόλεϊ στη Πρέβεζα οι U-16 & U-18 των Ελπίδων

Συνεχίζονται οι δραστηριότητες του ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ Γ Σ ΠΡΕΒΕΖΑΣ με τη διοργάνωση τουρνουά ακαδημιών αλλά και φιλικών αγώνων των αναπτυξιακών τμημάτων. Τη Κυριακή των Βαΐων 28/4/24