Τηλυκράτης| Μαγκαφίνης: “Εμείς θέλουμε να πρωταγωνιστήσουμε”

Αποκλειστική συνέντευξη στη σελίδα στο facebook “Νέα της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας” και στον Γιώργο Δευτεραίο, έδωσε ο προπονητής του Τηλυκράτη, Δημήτρης Μαγκαφίνης, λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση της ανανέωσης της συνεργασίας του στο πάγκο των “κυανέρυθρων”. Σε τρία μέρη χωρίζεται συνέντευξη, παρακάτω μπορείτε να δείτε το πρώτο.



ΣΤΗΡΙΞΗ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΗΤΡΟ

Ο Δημήτρης Μαγκαφινης ανανέωσε την συνεργασία του με την διοίκηση του Τηλυκρατη και στην πρώτη του συνέντευξη η οποία θα δημοσιευθεί τμηματικά μέσα από την σελίδα, αναφέρθηκε αρχικά στη νέα συμφωνία. “Όπως ξέρετε είχαμε συμφωνήσει ότι ο Τηλυκρατης θα είχε τον πρώτο λόγο. Μετά το περυσινό ωραίο ταξίδι που είχαμε και την επίτευξη των στόχων, το θέλαμε και οι δύο πολύ. Η διοίκηση οργανώθηκε, ενισχύθηκε και επακόλουθο ήταν η μεταξύ μας ανανέωση της συνεργασίας”, ανέφερε ο προπονητής του Τηλυκρατη και συνέχισε λέγοντας: “Η προσπάθεια της διοίκησης πρέπει να στηριχτεί. Υπάρχει κίνητρο και διάθεση από τους διοικούντες. Όπως ξέρετε η διάθεση κερδίζετε από την καθημερινότητα, την εικόνα της ομάδας και την στήριξη που αυτή αισθάνεται. Χρειάζεται η στήριξη της κοινωνίας, των φορέων για να επιτευχθούν οι στόχοι της ομάδας. Θέλω να ευχηθώ υγεία σε όλους και όλα να πάνε καλά”.

Ο ΚΟΡΜΟΣ, ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΑΠΟ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ

Ερωτηθείς ο Δημήτρης Μαγκαφινης για το νέο ροστερ του Τηλυκρατη ανέφερε τα εξής: “Επιθυμία είναι να παραμείνει ο βασικός κορμός της περυσινής ομαδας. Τα παιδιά που είναι χρόνια στην ομάδα και με βοήθησαν κατά την συνεργασία μας δίνοντας το 100% δεν θα αδικηθούν. Υπάρχουν ταλαντούχοι παίκτες και η ομάδα μπορεί να “χτίσει” πάνω σε αυτούς. Οι συζητήσεις μαζί τους θα ξεκινήσουν άμεσα και σύντομα θα γνωρίζουμε τι θα γίνει”. Για τους παίκτες που πρόκειται να έρθουν από τον Παναιτωλικό, ο προπονητής του Τηλυκρατη τόνισε: “Όσον αφορά τους παίκτες που θα έρθουν από τον Παναιτωλικό πρέπει να κάνουμε υπομονή μέχρι να γίνουν γνωστά τα ονόματα. Σίγουρα θα αποκτηθουν ποδοσφαιριστές κι από άλλες ομάδες. Όταν κλείσει το κομμάτι των ανανεώσεων τότε θα έχουμε μια πιο σαφή εικόνα για τις θέσεις που θα κληθούμε να ενισχύσουμε”. Στο… πρεσινγκ που ασκήσαμε στον Δημήτρη Μαγκαφινη αναφορικά με τους παίκτες που θα έρθουν από το Αγρίνιο, η απάντησή του ήταν η εξής: “Δεν μπορώ να οριοθετήσω τον αριθμό αυτών που θα έρθουν. Ο Παναιτωλικός πάντως έχει μεγάλη θέληση να μας βοηθήσει τόσο οργανωτικά όσο και με παίκτες για να πρωταγωνιστήσει η ομάδα. Σίγουρα αυτοί που θα έρθουν θα αξιολογούνται από τον Παναιτωλικό, αφού κάποιους ενδεχομένως να τους χρειαστεί εκ νέου. Θεωρώ ότι ο Τηλυκρατης θα έχει τεράστιο όφελος από την συγκεκριμένη συνεργασία με μια υγιή ομάδα όπως είναι ο Παναιτωλικός”.

ΝΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣΟΥΜΕ

Ποιος όμως θα είναι ο στόχος του Τηλυκρατη τη νέα σεζόν: “Ο στόχος είναι το πρώτο πράγμα που χρειάζεται η ομάδα. Εμείς θέλουμε να πρωταγωνιστήσουμε” υπογράμμισε ο Δημήτρης Μαγκαφινης και συνέχισε λέγοντας: “Ο Τηλυκρατης είναι όνομα και ομάδα με δυναμική. Δεν φτάνει αυτό βέβαια, χρειάζεται και το ροστερ για να υποστηρίξεις αυτό που έχεις θέσει ως στόχο. Θα οργανωθούμε στους τομείς που απαιτείται και με την βοήθεια του κόσμου που θέλουμε να αγκαλιάσει την προσπάθεια ελπίζω ότι όλα θα πάνε καλά και η ομάδα θα φτάσει ψηλά”. Στην συνέχεια ο έμπειρος προπονητής επανήλθε στην συνεργασία με τον Παναιτωλικό και τα οφέλη που θα προσφέρει στον Τηλυκρατη: “Ένα νέο παιδί της ομάδας όταν πάρει τον χρόνο που πρέπει και διακριθεί αμέσως θα έχει βλέψεις για πιο πάνω. Ο Παναιτωλικός θα βλέπει όλα τα ματς και ίσως και κάποιες προπονήσεις. Το δέλεαρ για τους παίκτες θα είναι τεράστιο, θα δίνουν το 100% και αυτό ταυτόχρονα θα βοηθήσει και την ομάδα. Επίσης θα υπάρξει βοήθεια στο οργανωτικό κομμάτι. Τα εργομετρικά των παικτών θα γίνουν στο Αγρίνιο, ενώ θα διεξαχθούν και φιλικά ανάμεσα στις δύο ομάδες. Πρέπει να πούμε επίσης ότι με την βοήθεια του Παναιτωλικου κάποιοι παίκτες θα έρθουν πιο εύκολα στη Λευκάδα. Αν υπάρξουν οι σωστές ισορροπίες, γίνει καλή δουλειά, ο Τηλυκρατης θα έχει όφελος. Το Αγρίνιο είναι κοντά, υπάρχουν δεσμοί, υπάρχει άμεση επαφή και αυτό θα βοηθήσει σημαντικά την συνεργασία”

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΕΠΣ Π-Λ| Κύπελλο: Ολοκληρώθηκε η συνέντευξη τύπου του τελικού κυπέλλου(Photos)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της Ένωσης, η προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου, με κύριο και μοναδικό θέμα της το τελικό Κυπέλλου της ΕΠΣ Πρέβεζας/Λευκάδας, που θα πραγματοποιηθεί