Γ΄ Εθνική: Δηλώνει συμμετοχή η ΑΕ Μεσολογγίου στη Γ΄ Εθνική

Πραγματοποιήθηκε το βραδύ της Πέμπτη η επαναληπτική γενική συνέλευση για την ΑΕΜ παρουσία λιγοστών φίλων της ομάδας και μελών του διοικητικού συμβουλίου.


Όπως ενημέρωσε του παρευρισκόμενους ο πρόεδρος της ομάδας κ. Μιχάλης Μπιλάλης η επαναληπτική συνέλευση έγινε μετά την τοποθέτηση πριν μιας εβδομάδας παρευρισκόμενου ο οποίος δεν προσήλθε σήμερα, που έκανε λόγο για ενδιαφέρον ανθρώπου να αναλάβει της τύχες της ομάδας, ο οποίος μέχρι και σήμερα δεν έχει ενοχλήσει κάποιον από την τωρινή διοίκηση όποτε απ ότι φαίνεται αν και εφόσον ήταν υπαρκτό το ενδιαφέρον παύει και να υφίσταται.

Αυτό που επισημάνθηκε ήταν ότι το τωρινό συμβούλιο έχει αναλάβει έκτος των υποχρεώσεων της φετινής χρονιάς, να δηλώσει μέχρι τις 5 Ιούλιου την ομάδα στην Γ΄ Εθνική ώστε το Νέο διοικητικό συμβούλιο που θα προκύψει τα επόμενα 24ωρα να βρει την ομάδα στην Γ΄ Εθνική και με την «βούλα».

Όσον αφορά το νέο συμβούλιο και σύμφωνα με τις πληροφορίες μας αν οι συζητήσεις με όλους τους εμπλεκόμενους έχουν αίσια κατάληξη τότε σίγουρα θα αναδειχθεί μια δυνατή διοίκηση, ενώ πολύ πιθανή φαντάζει και η αλλαγή προέδρου.

Πάντως το μόνο σίγουρο όπως συμφώνησαν όλοι οι παραβρισκόμενοι είναι ότι πρέπει ο καθένας οπως μπορεί να βοηθήσει έμπρακτα και όχι με λόγια την προσπάθεια της ομάδας του Μεσολογγίου στην επιστροφή της μετά από πέντε χρόνια στις Εθνικές κατηγορίες.

πηγή: aitosports.gr

Related News

Comments are closed