Μέχρι 5/7 οι συμμετοχές στη νέα Γ’ Εθνική

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά ότι αποφάσισε η αρμόδια Επιτροπή Πρωταθλήματος της ΕΠΟ, για τις 22 Σεπτεμβρίου όρισε τη σέντρα του προσεχούς πρωταθλήματος της νέας Γ’ Εθνικής (τέταρτη στη σειρά βέβαια), η Ομοσπονδία, και το πρωτάθλημα αυτό να πραγματοποιηθεί με 8 ομίλους.


Στην ίδια συνεδρίαση της Επιτροπής Πρωταθλήματος, η οποία έγινε την Παρασκευή (7/6) στα γραφεία της ΕΠΟ αποφασίστηκε ότι οι 116 ομάδες που με τα τωρινά δεδομένα έχουν δικαίωμα συμμετοχής, να έχουν προθεσμία μέχρι και τις 5 Ιουλίου (Παρασκευή) προκειμένου να δηλώσουν εγγράφως τη συμμετοχή.

Υπενθυμίζεται κι ότι, όπως ισχύει βάση ΚΑΠ, σε περίπτωση που η πρωταθλήτρια ομάδα μιας ΕΠΣ δεν δηλώσει συμμετοχή, τότε την θέση της θα κληθεί να την πάρει η ομάδα που τερμάτισε δεύτερη, αν επιθυμεί, ενώ εάν και αυτή δεν δηλώσει συμμετοχή το δικαίωμα πηγαίνει στην ομάδα που κατέλαβε την τρίτη θέση, αν επιθυμεί.

Όταν ξεκαθαρίσει το τοπίο και ο αριθμός των ομάδων που θα δηλώσουν συμμετοχή, η Επιτροπή πρωταθλήματος ΕΠΟ θα προχωρήσει και στον καταρτισμό των ομίλων.

πηγή: patragoal.gr

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Δελτίο Τύπου ΑΓΑ Εύαθλος Λευκάδας-Νυδριού(Photos)

ο ΔΣ του σωματείου συγχαίρει τον Διεθνή Εκπαιδευτή Ταεκβοντο Καββαδία Ευστάθιο για ακόμα  ένα πτυχίο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού αυτήν την φορά στο ΚΙΚ ΜΠΟΞ. 

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Σε Πασχαλινό τουρνουά βόλεϊ στη Πρέβεζα οι U-16 & U-18 των Ελπίδων

Συνεχίζονται οι δραστηριότητες του ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ Γ Σ ΠΡΕΒΕΖΑΣ με τη διοργάνωση τουρνουά ακαδημιών αλλά και φιλικών αγώνων των αναπτυξιακών τμημάτων. Τη Κυριακή των Βαΐων 28/4/24