Νέο διοικητικό συμβούλιο στον ΠΑΣ Πρέβεζα – Αναλαμβάνει τα ηνία της ομάδας ο Βασίλης Τριάντος

Νέα γενική συνέλευση, πραγματοποίησε σήμερα, Κυριακή, 9 Ιουνίου 2019 και ώρα 8.00μ.μ., στα γραφεία της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας ο ΠΑΣ Πρέβεζα ενόψει των νέων δεδομένων που αφορούν το νέο διοικητικό συμβούλιο της ομάδας για τη νέα αγωνιστική χρονιά που θα βρει την ομάδα στη Γ Εθνική.



Το νέο Δ.Σ της ομάδας θα αποτελείται από τους: Τριάντο Βασίλη, Γιώργο Μπόκια, Τάσο Αμάραντο, Θωμά Πεπόνη, Ιωσήφ Στύλο, Σπύρο Ρεκατσίνα, Αλέκο Λεόπουλο, Βαγγέλη Πανταζή και Ηλία Κατωγιάννη, με πολλούς από τους προηγούμενους παράγοντες να είναι από πίσω και να βοηθάνε με κάθε τρόπο.

Νέος πρόεδρος της ομάδας o μέχρι πρότινος αρχηγός της Βασίλης Τριάντος, που θα δώσει νέα πνοή στην ομάδα αφού είναι από εκείνους που δε χρειάζονται διαπιστευτήρια ποιότητας και εμπειρίας στο χώρο του ποδοσφαίρου, αλλά και επίσης ένας από τους πιο γνωστούς επιχειρηματίες της πόλης.

Ο Βασίλης Τριάντης πρόσθεσε μεταξύ άλλων: ‘’ Έχουμε κάποια πράγματα στο μυαλό μας για προπονητές. Έχω έρθει σε επαφή για να πάρω προσφορές για τα ρούχα της ομάδας, που πρέπει να είναι εδώ πριν την προετοιμασία και γενικά πρέπει να έχουμε κάτι βασικό, να χτίσουμε την ομάδα από κάτω. Όχι να χτίσουμε μια ομάδα για 2 χρόνια και μετά ξανά το ίδιο και ξανά το ίδιο. Το θέμα είναι να χτιστεί η ομάδα και να έχει γερές βάσεις. Αυτό είναι το βασικό και σε αυτό θα πατήσουμε πάνω και θα δουλέψουμε όλοι. Να φτιάξουμε τις ακαδημίες, η ομάδα δεν έχει ακαδημίες και είναι πολύ λυπηρό μια ομάδα ολόκληρη πόλη να μην έχει ακαδημίες και απλά να έχει κάποιους παίχτες να βοηθάνε την ομάδα να ανεβοκατεβαίνει. Πρέπει κάποια στιγμή η ομάδα να έχει έσοδα από κάπου όχι μόνο έξοδα. Πρέπει να φτιάξουμε και γήπεδο. Φέτος είναι ευκαιρία να βοηθήσει και ο Δήμος. Πρέπει να κάνουμε κάποιες κινήσεις που ήδη έχουμε μιλήσει αλλά πρέπει να μπούμε πιο σκληρά σε αυτό το θέμα. Όλων η βοήθεια είναι καλοδεχούμενη, δεν έχουμε να χωρίσουμε με κανέναν τίποτα’’

Τέλος ο περσινός γενικός αρχηγός της ομάδας κ. Τσόκος πρόσθεσε: ‘’ Στο φετινό πρωτάθλημα πρέπει να πούμε και στη Γενική Συνέλευση ότι πρέπει να παίζει ένας μικρός κάτω από 21 ετών και να υπάρχει και μια ομάδα παιδική από Κ10 έως Κ18. Είναι υποχρεωτικό φέτος στο πρωτάθλημα. Γι’ αυτό και είναι αναγκαία η προσθήκη ακαδημιών. Είμαστε και κάποιοι άνθρωποι που δεν είμαστε στη Διοίκηση αλλά είμαστε στη διάθεση σας να τρέξουμε, να σας βοηθήσουμε, όσο περνάει από το χέρι μας. Θα παρακαλούσα και τον κ. Κουτρούμπα να βοηθήσει και φέτος με το χορηγικό κομμάτι, κάτι που φέτος έκανε πολύ καλά. Θα τον αγγαρέψουμε’’.

ΠΗΓΗ: gosports.gr

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΡΘΡΑ

Ζητάει προσωπικό το Monato στο Κάθισμα(pics)

Άτομα για να στελεχωθεί το προσωπικό της καλοκαιρινής σεζόν, σε ένα ευχάριστο και ιδανικό περιβάλλον, ζητάει η επιχείρηση του ΜΟΝΑΤΟ στο ΚΑΘΙΣΜΑ. Οι ειδικότητες που