Πλούσιο θέαμα στο φιλικό των Greeks All Star – Monaco Legend στη Λευκάδα (VIDEOS)

Μεγάλους σταρ του παγκόσμιου ποδοσφαίρου φιλοξένησε η Λευκάδα τη Δευτέρα 3/6, στο φιλικό ανάμεσα στους All Star Greeks και τους Monaco Legend, που είχε και φιλανθρωπικό χαρακτήρα, καθώς τα έσοδα του πήγαν φιλανθρωπικό σύλλογο “ΦΑΡΟ”. Συνδιοργανωτής του σπουδαίου φιλικού αγώνα ο Οδυσσέας Νυδριού και η Μονακό της οικογένειας του κ. Ριμπλόβλεφ, ιδιοκτήτη του Σκορπιού, που για μια ακόμη χρονιά έδωσε τεράστια χαρά στα παιδιά που είδαν από κοντά λαμπρούς άσους του παρελθόντος.



Το γήπεδο παρά τη βροχή που έριξε λίγο πριν τη προγραμματισμένη σέντρα, γέμισε ασφυχτικά, με τα εισιτήρια να κάνουν φτερά πολλές μέρες πριν. Παιδιά από τις ακαδημίες του Οδυσσέα Νυδριοπυ, του Τηλυκράτη και του Πανλευκάδιου, συνόδευαν τους ποδοσφαιριστές. Τη σέντρα του αγώνα έκανε ο αντιπρόεδρος της Μονακό Όλεγκ Πετρόβ, ο οποίος μιλώντας σε άπταιστα ελληνικά προς τον κόσμο και απέσπασε το θερμότερο χειροκρότημα.

Για την Ιστορία οι Μονεγάσκοι επικράτησαν των παιχτών της Εθνικής μας ομάδας με σκορ 4-3 με τους Ζιουλί και Σεβαντόν να κάνουν “όργια”, ενώ ο Γιώργος Καραγκούνης απέσπασε το πιο θερμό χειροκρότημα από την πλευρά των Ελλήνων παιχτών, τόσο για το γκολ-φάουλ που πέτυχε, όσο και για την αγωνιστική του παρουσία. Χατ-τρικ έκανε ο Ουρουγουανός σκόρερ, ενώ ο Ζιουλί σημείωσε ένα τέρμα. Από την Ελλάδα ο Καραγκούνης πέτυχε δυο γκολ και ο Μπορμπόκης ένα τέρμα.

 

AS Monaco Legends(Λεονάρντο Ζαρντίμ): Ζιουλί, Ρόμα, Σκιλασί, Ζιβέτ, Καρβάλιο, Ζήκος, Ελ Φακιρί, Σισσέ, Κάρολ, Σεβαντόν, Λόπεθ, Μοντεστό, Πικιόν,

Greek All Stars(ΔώνηςΛεμονής): Βύντρα, Μπορμπόκης, Χαριστέας, Νταμπίζας, Δέλλας, Γκέκας, Γεωργάτος, Καραγκούνης, Κατσουράνης, Κοτσόλης, Κυργιάκος, Λάκης, Παπαδόπουλος, Σαλπιγγίδης, Σιφάκης, Σπυρόπουλος.

 

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ανακοίνωση του Ερμή Καναλίου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ο Ερμής Καναλιού θέλει να συγχαρεί την ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας και τον Πρόεδρο ΚΆρτσακλα Θωμά για την άριστη διοργάνωση του πρωταθλήματος!!!Επίσης πολλά συγχαρητήρια για την