ΠΑΣ Σφακιώτες: Εκλογές για την ανάδειξη νέου ΔΣ – Σάββατο 1/6/2019

ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟΝ ΠΑΣ ΣΦΑΚΙΩΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΝΕΟΥ ΔΣ

Το ΔΣ του ΠΑΣ ΣΦΑΚΙΩΤΩΝ καλεί τα μέλη και τους φίλους του σε εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου, που θα οδηγήσει την ομάδα στην Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ – ΛΕΥΚΑΔΟΣ, μετά την εφετεινή θριαμβευτική της άνοδο στην Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ.

Οι εκλογές θα διεξαχθούν το Σάββατο 1η Ιουνίου 2019 και σε περίπτωση μη απαρτίας την Κυριακή 9 Ιουνίου 2019, από ώρας 11ης πρωινής έως 2 το μεσημέρι, στο κτίριο του Δημαρχείου των Σφακιωτών στην πλατεία των Λαζαράτων.

Το απερχόμενο ΔΣ που οδήγησε με επιτυχία και άνοδο την ομάδα κατά την διάρκεια της θητείας του καλεί τα μέλη και τους φίλους του ΠΑΣ ΣΦΑΚΙΩΤΩΝ όχι απλά να συμμετάσχουν μαζικά στις εκλογές, αλλά και να θέσουν υποψηφιότητα για το νέο ΔΣ, προκειμένου ισχυροποιημένη και με τον κόσμο δίπλα της η ομάδα να παγιωθεί στην Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ, έτσι όπως αρμόζει στην σαραντάχρονη ιστορία της.

Πληροφορίες και υποψηφιότητες στα τηλέφωνα 6972819189 και 6944510677.

ΕΚ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Δελτίο Τύπου ΑΓΑ Εύαθλος Λευκάδας-Νυδριού(Photos)

ο ΔΣ του σωματείου συγχαίρει τον Διεθνή Εκπαιδευτή Ταεκβοντο Καββαδία Ευστάθιο για ακόμα  ένα πτυχίο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού αυτήν την φορά στο ΚΙΚ ΜΠΟΞ. 

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Σε Πασχαλινό τουρνουά βόλεϊ στη Πρέβεζα οι U-16 & U-18 των Ελπίδων

Συνεχίζονται οι δραστηριότητες του ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ Γ Σ ΠΡΕΒΕΖΑΣ με τη διοργάνωση τουρνουά ακαδημιών αλλά και φιλικών αγώνων των αναπτυξιακών τμημάτων. Τη Κυριακή των Βαΐων 28/4/24