Αίτημα μεταφοράς του Απόλλωνα Πάργας στην ΕΠΣ Θεσπρωτίας

Με επίσημο αίτημα προς τις ΕΠΣ Πρέβεζας/Λευκάδας και Θεσπρωτίας το Διοικητικό Συμβούλιο του Απόλλωνα Πάργας αποφάσισε ομόφωνα τη μεταφορά του σωματείου από τη δύναμη της ΕΠΣ Πρέβεζας/Λευκάδας στην ΕΠΣ Θεσπρωτίας για την επόμενη αγωνιστική περίοδο 2019-20.

Για το λόγο αυτό οι διοικούντες όρισαν πληρεξούσιο δικηγόρο, ο οποίος και έστειλε το αίτημα τριών σελίδων προς τις δυο ΕΠΣ αλλά και την ΕΠΟ, όπου αναφέρει αναλυτικά τους λόγους για τους οποίους ζητάει ο σύλλογος  τη μεταφορά του στη Θεσπρωτία.

Στο αίτημά του το ΔΣ του Απόλλωνα μεταξύ άλλων κάνει λόγο για την έδρα της ομάδας, την Πάργα, η οποία αποτελεί ενιαία γεωγραφική ενότητα με τη Θεσπρωτία ενώ και οι χιλιομετρικές αποστάσεις είναι εγγύτερες από αυτές των εδρών των ομάδων της Πρέβεζας/Λευκάδας. Χαρακτηριστικά αναφέρει ότι: οι χιλιομετρικές αποστάσεις που διανύει το σωματείο για τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα και κύπελλο της Πρέβεζας/ Λευκάδας ανέρχονται σε 2500 χλμ με επιστροφή, ενώ για την Θεσπρωτία θα είχε μόνο 1064 χλμ.

Επίσης, τονίζει ότι στο παρελθόν υπήρξαν παρόμοιες περιπτώσεις όπου σωματεία άλλαξαν ποδοσφαιρική Ένωση, όπως ο  Α.Ο. Φιλιππιάδας που πήγε στην Άρτα αλλά και τα σωματεία Πάλαιρος και Μοναστηράκι που μεταφέρθηκαν από την Αιτωλοακαρνανία στην Πρέβεζα.

Κλείνοντας την αναφορά τους καλούν και τις δυο ενώσεις όπως συναινέσουν με τις αποφάσεις των διοικητικών τους συμβουλίων για την αποδοχή του αιτήματός τους.

πηγή: theball.gr


Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΡΘΡΑ

Ζητάει προσωπικό το Monato στο Κάθισμα(pics)

Άτομα για να στελεχωθεί το προσωπικό της καλοκαιρινής σεζόν, σε ένα ευχάριστο και ιδανικό περιβάλλον, ζητάει η επιχείρηση του ΜΟΝΑΤΟ στο ΚΑΘΙΣΜΑ. Οι ειδικότητες που